Dimecres, 3 març 2021
11.3 C
Lloret de Mar

‘Imatges que inspiren’, dels alumnes de la Immaculada Concepció, està inspirada en Montphoto

La mostra es pot visitar a la Casa de la Cultura fins a finals de gener. Els alumnes de 10 i 11 anys l'han elaborat inspirant-se en les fotografies del concurs.

Darreres Notícies

L’Ajuntament pagarà la retroactivitat de les beques menjador des del 15 de setembre

Tots els grups de l'oposició han criticat la mala gestió de l'equip de govern a l'hora d'atorgar les beques, tot i que celebren que es pagui la retroactivitat.

La Policia Local de Lloret intervé dues festes il·legals

Les festes, amb més de 20 persones implicades, tenien lloc en finques privades i no respectaven les mesures antiCovid ni tampoc les restriccions de mobilitat.

Els treballs del camí de ronda entre Lloret i Fenals començaran en tres mesos

S’hi destinaran 730.000 euros. Aquests detalls s’han donat a conèixer en el ple d’aquest dilluns, quan s’ha ratificat per unanimitat l’acord entre l’equip de govern i la propietat.

Autodefensa Marga organitza un taller per a dones amb motiu del 8M

És una activitat gratuïta, per a noies a partir de dotze anys, amb l’objectiu d’aprendre a defensar-se i millorar l’autoconfiança.

La il·lusió i emoció de les noves obreres de Santa Cristina

Les acompanyaran els balladors, que enguany són Eduard Torrent, Enric Termes, Lluís Comas i Alex Babio.

Què veus? Què penses? Què et preguntes? Són les qüestions que es fan els alumnes de Lloret de Mar, a partir de les imatges del concurs de fotografia de natura Montphoto.

Cada nen i nena ha elaborat aquesta rutina de pensament i el resultat és un treball crític i personal. Des d’aquest dilluns, les seves obres formen una exposició que s’ha inaugurat a la Casa de la Cultura. El regidor d’Educació, Francisco Pastor posa de relleu l’esforç que fan.

Els alumnes i responsables de la iniciativa, a la inauguració (NRLL)

En aquest projecte educatiu, que arriba a la tercera edició, els artistes són els alumnes, que tenen 10 i 11 anys.

Una de les alumnes participants és Anna Calatrava, de 5è de Primària a la Immaculada Concepció (NRLL)

Els alumnes treballen les fotografies amb el suport de Xatrac i el projecte permet donar a les fotografies de Montphoto una dimensió pedagògica. És el que destaquen un dels responsables de Xatrac, Santi Escartin, i el president de Montphoto, Paco Membrives.

Els responsables del projecte (NRLL)

Enguany han participat del projecte més de 200 alumnes de les escoles Immaculada Concepció, Àngels Alemany i Pere Torrent. La mostra Imatges que inspiren es pot visitar fins a finals de gener a la Casa de la Cultura.

- Publicitat -

El + Vist

El govern assegura que les escoles apliquen correctament els protocols de ventilació

El ple ha aprovat una moció de Cs amb una esmena a la totalitat del govern per recordar a les direccions de les escoles la importància de seguir les orientacions de ventilació de la Generalitat.

Oferir experiències per al turisme familiar, pot marcar la diferència a Lloret de Mar

Aquesta és una de les recomanacions que fa la consultora Castro a Lloret de Mar, per millorar la seva competitivitat amb el turisme familiar.

Consulta l’ordre del dia del ple del dilluns 1 de març (16:30 hores)

CONVOCATÒRIA PLE ORDINARI Data: Dilluns, 1 de març de 2021Hora: 16:30 h.Lloc: Es farà de manera telemàtica