Divendres, 5 març 2021
9.4 C
Lloret de Mar
Un dels quiròfans que hi ha a l'hospital de Calella (Corporació de Salut).

Incrementen les mesures per fer front a la Covid-19 als hospitals de Blanes i Calella

Segons les dades de l’última actualització de la Corporació de Salut, l’Hospital de Blanes compta amb 26 pacients ingressats amb coronavirus, mentre que a Calella n’hi ha 35.

Un dels quiròfans que hi ha a l'hospital de Calella (Corporació de Salut).

Darreres Notícies

Dulsat: “El passeig és l’artèria principal i volem que la gent pugui escollir”

Dilluns comença el període de votacions sobre com ha de ser la mobilitat al passeig i l'alcalde anima tothom a participar-hi.

Lloret estrena el videoclip ‘No callis’ per commemorar el 8M

L'ha gravat Bustek Films amb motiu del Dia de les dones i s'estrena aquest dissabte al Teatre, on també es farà la lectura del manifest institucional.

Oberta la convocatòria d’ajudes per pagar el lloguer de l’habitatge

La Generalitat atorga aquesta ajuda a les persones que, arran de la pandèmia, han acumulat deute per pagar el lloguer de casa seva.

‘Amor oscuro’ destapa per què uns sonets de Lorca van estar amagats 50 anys

L'espectacle arriba a Lloret demà divendres, a les 20 hores, dins del programa Lloret Espai Off.

‘Lost in August’ actuaran en ‘streaming’ des dels Bucs d’El Puntet

Oferiran un concert de versions, avui dijous, a les 20 hores, a través de les xarxes socials dels Bucs i d'El Puntet.

Els hospitals de Blanes i Calella incrementen les mesures per fer front a la segona onada de la Covid-19. A causa de l’augment progressiu d’ingressos dels últims dies, i amb l’objectiu d’alliberar llits d’hospitalització, s’ha optat per reduir l’activitat quirúrgica no urgent.

Tot i això, els dos hospitals de la Corporació de Salut del Maresme i La selva prioritzen els processos oncològics i tota l’activitat que és urgent i no pot esperar. En concret, a Blanes, on s’hi fa l’activitat quirúrgica d’oftalmologia i traumatologia, es mantenen els quatre quiròfans oberts però només s’hi farà cirurgia que no requereixi ingrés. Per la seva part, a Calella s’ha suspès l’activitat d’un dels cinc quiròfans.

dos hospitals de la corpo

Cal destacar que es mantenen les restriccions de visites i només es permet un sol acompanyant per pacient a les plantes d’hospitalització, sempre que no sigui positiu en coronavirus o hi hagi sospita. A més, continuen els controls d’accés a les entrades dels centres hospitalaris.

El doctor Josep Maria Prats, director d’especialitats quirúrgiques de la Corporació de Salut del Maresme i la Selva, argumenta que “aquestes accions es fan per preservar llits per a la gent amb Covid que entra cada dia a urgències, quan la corba es compensi, reprendrem les activitats“.

Segons les dades de l’última actualització de la Corporació de Salut, l’Hospital de Blanes compta amb 26 pacients ingressats amb coronavirus, mentre que a Calella n’hi ha 35. A més, a l’Hospital Sociosanitari de Calella hi ha 19 pacients amb la Covid-19. Pel que fa als professionals, n’hi ha 26 aïllats, entre tots els centres de la Corporació.

- Publicitat -

El + Vist

El govern assegura que les escoles apliquen correctament els protocols de ventilació

El ple ha aprovat una moció de Cs amb una esmena a la totalitat del govern per recordar a les direccions de les escoles la importància de seguir les orientacions de ventilació de la Generalitat.

Els jardins de Santa Clotilde, escenari “espectacular” del programa ‘A2veus’ de TV3

Han acollit un concert en streaming de les Roba Estesa, que han triat un cantant no professional per cantar amb elles.

Els treballs del camí de ronda entre Lloret i Fenals començaran en tres mesos

S’hi destinaran 730.000 euros. Aquests detalls s’han donat a conèixer en el ple d’aquest dilluns, quan s’ha ratificat per unanimitat l’acord entre l’equip de govern i la propietat.