Dimecres, 24 febrer 2021
14.4 C
Lloret de Mar
El CF Lloret, al camp municipal d'esports de Lloret de Mar.

Inici imminent de les lligues de futbol i futbol sala, amb molts dubtes entre els clubs

Molts clubs han expresat el seu malestar a la Federació Catalana de Futbol per la manca de garanties sanitàries, econòmiques i esportives.

El CF Lloret, al camp municipal d'esports de Lloret de Mar.

Darreres Notícies

Emilce Prida, Laia Urpí i Adriana Daniela Dan, guanyadores del concurs de fotografia comunitària

La primera imatge mostra El Puntet, des de lluny, en blanc i negre; la segona, una posta de sol des de Can Xardó; i la tercera, el detall d'una flor lila.

L’Obreria organitzarà dos Balls de Plaça el 24 de juliol, perquè també puguin ballar les Obreres del 2020

Ho ha anunciat l'Obrer Major coincidint amb la celebració de l'Aplec dels Perdons aquest proper diumenge, que es farà només amb els actes litúrgics.

El CDA ha pogut atendre l’increment d’usuaris, que s’han triplicat per la pandèmia

De moment, el Centre de Distribució d'Aliments segueix funcionant al Pavelló Municipal d'Esports, però ja queda poc per traslladar-lo al centre del municipi.

Força Lloret demana que es convoqui una nova convocatòria per sol·licitar beques menjador

La formació critica la "mala gestió" que s'ha fet d'aquestes ajudes i reclama, també, que es paguin amb retroactivitat des de l'octubre. L'Ajuntament assegura que ho està estudiant.

Meraki Films roda el seu nou curtmetratge al Puntet durant tot un cap de setmana

Una vintena de persones especialistes en tots els àmbits han col·laborar en fer realitat el curt 'MOLLY. The Strange Life of A Contemporary Artist', de Greoor Macoli.

Incertesa entre els equips de futbol i futbol sala de Lloret pel que fa a la represa de les competicions amateurs, que donen accés a lligues estatals. En concret, el Club de Futbol Lloret i el Club Futbol Sala Lloret ja saben que tornaran a jugar, després que aprovés dies enrere la Generalitat. En futbol, la Primera Catalana es reprendrà el cap de setmana del 28 de març, mentre que la Divisió d’Honor Catalana de futbol sala ho farà aquest pròxim cap de setmana.

Tot i això, encara hi ha diverses qüestions a resoldre, entre aspectes esportius, sanitaris i econòmics. Els clubs que, de moment, han alçat més la veu són els de futbol. Els presidents de la Primera Catalana han demanat una reunió al president de la Federació Catalana de Futbol, Joan Soteras, per saber en quines condicions es tornarà a competir.

Partit de futbol sala entre el Lloret i el Riudellots
Partit de futbol sala entre el Lloret i el Riudellots

La majoria dels clubs no estan disposats a reiniciar les lligues en les condicions actuals. Consideren que no hi ha garanties sanitàries ni capacitat econòmica per dur a terme l’activitat habitual amb els equips amateurs i que, a més, la part esportiva s’ha vist afectada pels darrers mesos d’inactivitat.

Davant d’aquestes qüestions, el vicepresident de la Federació i delegat de les comarques gironines, Jordi Bonet, ha explicat que han complert amb el gran gruix de condicions que demanaven els clubs de Primera Catalana. A més, assenyala que han de seguir endavant amb la competició, perquè els clubs van aprovar en assemblea que es jugués si hi havia temps per fer-ho. “Sinó qualsevol equip ho podria impugnar”, alerta.

“La Federació es veu obligada a iniciar la competició”

Jordi Bonet

Per la seva part, el president del Club de Futbol Lloret, Eduard Coloma, creu que no es pot jugar en les condicions actuals, tot i que assegura que la predisposició de l’equip és treballar perquè es pugui acabar competint. Tot i això, demana que la Federació es reuneixi amb ells per aclarir tot una sèrie de dubtes que tenen les entitats.

“El CF Lloret es presenta per competir, però les reclamacions presentades no han estat ateses”

Eduard Coloma

L’altre equip implicat és el Club Futbol Sala Lloret, que reprendrà la lliga aquest mateix diumenge (17h) a la pista del Sant Julià de Ramis. El principal dubte pel president de l’entitat, Josep Maria Ribera, és què passarà si hi ha partits suspesos per Covid.

“Si ens deixen jugar, vol dir que és segur”

Josep Maria Ribera

En el cas de les dues lligues, la Primera Catalana de futbol i la Divisió d’Honor Catalana de futbol sala, es reprendran en la jornada 3, ja que a l’octubre es van disputar les dues primeres setmanes de competició.

- Publicitat -

El + Vist

L’Escola de Gimnàstica Rítmica Lloret participarà en dos torneigs virtuals

Les noies d’individuals de base participaran al torneig del club Rítmica Vilablareix aquest dimecres; el conjunt infantil absolut participarà a un torneig de la Federació Basca de Rítmica de cara a divendres.

L’Iron, d’un any i mig, l’última incorporació de la Unitat Canina de la policia

Ara mateix la formen 4 gossos: tres femelles –la Maya, Mia i Luna- a les quals s’hi ha sumat l’Iron. La seva propietària el va recollir d’una protectora quan era ben petit.

El Procicat manté les restriccions, però obre les extraescolars a infantil i primària

El gruix de les restriccions actuals es manté fins al 28 de febrer. Les noves mesures entren en vigor el proper dilluns.