Dimecres, 3 març 2021
10 C
Lloret de Mar
L'oficina de Correus de Lloret

Ja es pot votar per correu a les eleccions al Parlament

Qui encara no hagi fet la sol·licitud, té temps de tramitar-la fins al 5 de febrer.

L'oficina de Correus de Lloret

Darreres Notícies

L’Ajuntament pagarà la retroactivitat de les beques menjador des del 15 de setembre

Tots els grups de l'oposició han criticat la mala gestió de l'equip de govern a l'hora d'atorgar les beques, tot i que celebren que es pagui la retroactivitat.

La Policia Local de Lloret intervé dues festes il·legals

Les festes, amb més de 20 persones implicades, tenien lloc en finques privades i no respectaven les mesures antiCovid ni tampoc les restriccions de mobilitat.

Els treballs del camí de ronda entre Lloret i Fenals començaran en tres mesos

S’hi destinaran 730.000 euros. Aquests detalls s’han donat a conèixer en el ple d’aquest dilluns, quan s’ha ratificat per unanimitat l’acord entre l’equip de govern i la propietat.

Autodefensa Marga organitza un taller per a dones amb motiu del 8M

És una activitat gratuïta, per a noies a partir de dotze anys, amb l’objectiu d’aprendre a defensar-se i millorar l’autoconfiança.

La il·lusió i emoció de les noves obreres de Santa Cristina

Les acompanyaran els balladors, que enguany són Eduard Torrent, Enric Termes, Lluís Comas i Alex Babio.

Ja es pot votar per correu per a les eleccions del 14 de febrer, tot i que el Tribunal Superior de Justícia de Catalunya encara no ha resolt definitivament la data. Cal tenir en compte que qui vulgui votar per correu i encara no hagi fet la sol·licitud té temps de fer-la fins al 5 de febrer, divendres de la setmana que ve. 

Les persones que demanin el vot per correu rebran la documentació a casa. Al paquet hi trobaran una papereta de cada candidatura, el sobre de votació i el sobre adreçat al president de la mesa assignada. A diferència d’altres convocatòries, on s’havia d’anar presencialment a les oficines de correus, aquest cop es pot donar el sobre amb el vot al mateix carter. És una de les vies que la Generalitat i Correus van acordar per evitar cues a les oficines i aglomeracions als col·legis el dia de les eleccions.

Tot i així, si es prefereix també es pot portar a Correus. En cas de no ser a casa en el moment que arribi la documentació, també caldrà desplaçar-se a les oficines de Correus per votar.

De moment, les sol·licituds s’han triplicat respecte de les eleccions del 2017; ara n’hi ha 50.000. I, com diem, la xifra pot incrementar-se molt més, perquè hi ha temps de fer la sol·licitud fins al 5 de febrer. La gestió es pot fer per internet, amb certificat electrònic, o presencialment, amb cita prèvia, a les oficines de correus.

El termini per votar per correu es tancarà el 12 de febrer, a les dues de la tarda.

- Publicitat -

El + Vist

El govern assegura que les escoles apliquen correctament els protocols de ventilació

El ple ha aprovat una moció de Cs amb una esmena a la totalitat del govern per recordar a les direccions de les escoles la importància de seguir les orientacions de ventilació de la Generalitat.

Consulta l’ordre del dia del ple del dilluns 1 de març (16:30 hores)

CONVOCATÒRIA PLE ORDINARI Data: Dilluns, 1 de març de 2021Hora: 16:30 h.Lloc: Es farà de manera telemàtica

Els jardins de Santa Clotilde, escenari “espectacular” del programa ‘A2veus’ de TV3

Han acollit un concert en streaming de les Roba Estesa, que han triat un cantant no professional per cantar amb elles.