Dissabte, 16 gener 2021
7.6 C
Lloret de Mar
Les obres ja han començat

Ja han començat les obres del futur Esclat de Lloret de Mar, a la zona de Sant Quirze

La inversió del grup Bon Preu és de 12 milions d'euros. La previsió és que els treballs durin uns 18 mesos, de manera que el nou Esclat ha d’estar enllestit a finals de l’any que ve.

Les obres ja han començat

Darreres Notícies

L’esport de Lloret es mobilitza per dir ‘ja n’hi ha prou’ i reivindicar el retorn de la pràctica esportiva

Els assistents han aclamat la tornada a la pràctica esportiva i han protestat pel tracte que està rebent l'esport per part de les administracions.

El Govern deixa sense efecte la convocatòria del 14-F i anuncia les eleccions per al 30 de maig

El govern firma el decret d'ajornament de les eleccions del 14F "perquè ningú hagi de renunciar al dret a vot".

César Martínez agafa el relleu de Joaquim Martín al capdavant de la policia local de Lloret de Mar

El fins ara sotsinspector, de 55 anys, va arribar el 2009 a Lloret procedent de la policia de Granollers.

L’Hospital Sociosanitari de Lloret de Mar inicia la vacunació contra la Covid-19

S’han vacunat un total de 60 pacients i també rebran la primera dosi un total de 55 professionals, entre aquest dijous i divendres.

S’obre el termini per optar als horts de Can Ribalaigua

Els poden demanar únicament les persones empadronades a Lloret i les autoritzacions tenen una vigència de quatre anys.

Ja han començat les obres del futur Esclat de Lloret, que es construirà a la zona de Sant Quirze. El grup Bon Preu, al qual pertany Esclat, invertirà 12 milions d’euros en la construcció del nou establiment, que ocuparà més de 19.000 metres quadrats, repartits en dues plantes. 5.000 seran de superfície comercial i es construiran 1.100 places d’aparcament, de les quals 650 seran cobertes. Tot plegat farà que sigui la superfície comercial més gran del municipi i la més gran del grup a la comarca de La Selva.

La previsió és que els treballs durin uns 18 mesos, de manera que el nou Esclat ha d’estar enllestit a finals de l’any que ve. El cap d’expansió d’Esclat i Bon Preu, Josep Maria Vinyes, ha remarcat que Lloret de Mar és un punt molt important per a l’empresa i per això mantindran oberts els dos supermercats que ja tenen al municipi i, a més, deixen la porta oberta a obrir-ne més.

L’edifici, seguint la línia de tots els equipaments de Bon Preu, tindrà un grau d’eficiència energètica elevat per ser al màxim de sostenible que sigui possible.

Amb l’obertura d’aquest hipermercat, situat a l’avinguda de les Alegries -just a l’entrada del municipi per la carretera de Vidreres-, es generaran un centenar de llocs de treball directes. Segons Josep Maria Vinyes, la majoria es pretenen ocupar amb veïns de Lloret.

Però a banda del centenar de contractacions directes que farà Bon Preu, la nova superfície preveu crear entre 150 i 200 llocs de treball indirectes, ja que el supermercat es complementarà amb altres serveis.

A banda de la construcció d’aquesta zona comercial, també s’acabarà d’executar el conveni urbanístic del Pla parcial de Sant Quirze. Ho explica el regidor d’Urbanisme, Joan Bernat, que demana disculpes per les molèsties ocasionades als veïns, tot i que no són obres que depenguin de l’Ajuntament.

El regidor afegeix que, de manera paral•lela a la construcció de l’hipermercat, s’acabarà d’adequar aquesta fase del pla parcial de Sant Quirze, amb l’objectiu de dignificar i posar en valor una de les principals entrades de Lloret.

Per ara, el grup Bon Preu ja compta amb dos supermercats a Lloret i set en tota la comarca de la Selva. I, en global, compta amb 180 botigues que generen una facturació anual d’1.200.000 euros i permeten 6.000 llocs de treball, el 95% amb contractes fixes.

- Publicitat -

El + Vist

L’Ajuntament organitza una audiència pública sobre el pressupost del 2021

Serà aquest dijous, 14 de gener, a les 7 de la tarda, en format virtual. A través de la plataforma ZOOM.

Comencen a vacunar-se els professionals dels hospitals de Blanes i Calella

Aquesta setmana ha arribat una primera remesa de 150 dosis -75 per a cada centre- i es preveu que n'arribin més en els pròxims dies.

Força Lloret demana la retroactivitat en el pagament de les beques menjador

El grup municipal a l’oposició considera que la gestió d’aquestes ajudes no ha estat encertada i assenyala que la convocatòria s’ha fet tard, provocant que els beneficiaris només puguin gaudir-les a partir del mes de febrer.