Dissabte, 23 gener 2021
12.1 C
Lloret de Mar
Usuari de la Biblioteca de Lloret

La Biblioteca estrena un nou club de lectura virtual sobre clàssics de la literatura

Comença amb ‘Madame Bovary’, de Gustave Flaubert. La iniciativa, oberta a tothom, pretén reinventar un equipament com la Biblioteca, ara que només pot fer préstecs.

Usuari de la Biblioteca de Lloret

Darreres Notícies

El temporal Glòria, un any després, a Lloret de Mar

Les afectacions més destacades –que ja han estat reparades- es van produir al passeig marítim i al passeig Ferran Agulló de Fenals.

La justícia manté la data de les eleccions per al 14F

El govern no es planteja ni un nou decret ni una nova data electoral i esperen la decisió definitiva del Tribunal Superior de Justícia, que podria ser com a màxim el dia 8 de febrer.

Maria Antònia Batlle, número 5 a la llista gironina de Junts per Catalunya

La lloretenca, llicenciada en dret i empresària del sector turístic, afronta aquesta nova etapa en el món polític amb "honor i ganes de treballar per Lloret i Catalunya".

Lloret acull la meitat de rodatges al 2020, a causa de la pandèmia de la Covid-19

El municipi ha estat la localització escollida per al rodatge de diverses escenes de la superproducció 'Uncharted' i també de sèries com 'El inocente', 'Vida perfecta', 'Merlí' o 'Todos mienten'.

Lloret, un dels punts de pas de la Tradeinn Cursa contra el Càncer de Girona

L’objectiu és recaptar diners per a la lluita i les investigacions oncològiques, en un any en què la majoria d’ajudes s’han destinat a la pandèmia de la Covid-19.

La Biblioteca estrenarà, aquest mes de novembre, un nou club de lectura virtual. Se centrarà en clàssics de la literatura, com ‘Madame Bovary’, de Gustave Flaubert, amb el qual donaran pas a aquesta iniciativa, oberta a tothom i que pretén reinventar un equipament com la Biblioteca, que ara que només pot fer préstecs.

La regidora de la Biblioteca, Marina Nicolàs, assenyala que començaran el 19 de novembre i que el club es farà cada 15 dies, a través de quatre sessions, fins al 7 de gener. El llibre de ‘Madame Bovary’ es troba disponible a la Biblioteca de Lloret. Consulteu-ne el blog.

llibre madame bovary
Portada del llibre ‘Madame Bovary’.

Recordem que, mentre durin les restriccions actuals anti-covid, l’equipament està obert per al servei de préstec. La resta de serveis han quedat aturats i s’han suspès activitats com el Racó dels Contes o les visites a la sala d’exposicions.

Parlem ara d’un altre servei municipal, el Puntet o Casal de Joves. Aquests dies no s’hi permet la trobada de joves per a activitats de lleure o oci, però sí que es proporciona el servei de tràmits, atenció personalitzada, telefònica o les consultes als ordinadors.

El Puntet de l’avinguda de Vidreres funciona com a seu de la campanya de vacunació de la grip –amb un centenar de persones diàries- i per sol·licitar la beca menjador. Pel que fa al Puntet de Fenals, la instal·lació està tancada.

cartell serveis puntet
- Publicitat -

El + Vist

Campanya de donació de sang a Lloret amb la col·laboració de la Immaculada Concepció

Els alumnes de 3r d'ESO han creat el lema 'A tu te'n sobra, a ells els en falta' i han fet els cartells i la difusió. La campanya es farà aquest dijous i divendres.

Lloret acull una campanya de reciclatge d’envasos al mercat setmanal del Rieral

És una iniciativa de l’Associació de Marxants de les Comarques de Girona i PIMEComerç Girona amb la col·laboració de l’Associació de Comerciants i l’Ajuntament de Lloret.

L’Ajuntament ja ha fet el sorteig per conformar les meses electorals per si les eleccions es fan el 14F

Ahir a la tarda es tancava el termini per fer el sorteig, però les eleccions pengen d'un fil: entre avui i demà el TSJC ha de prendre una decisió.