Dilluns, 25 gener 2021
9.3 C
Lloret de Mar
Reunió de treball

La Caravana de les Arts prepara una ‘performance’ per commemorar el Dia Internacional contra l’Homofòbia

Serà demà, a les set de la tarda, quan acabi la taula d’experiències de persones del col·lectiu LGTBI.

Reunió de treball

Darreres Notícies

Consulta l’ordre del dia del ple ordinari del dilluns 25 de gener (16:30 hores)

CONVOCATÒRIA PLE ORDINARI Data: Dilluns, 25 de gener de 2021Hora: 16:30 h.Lloc: Es farà de manera...

El temporal Glòria, un any després, a Lloret de Mar

Les afectacions més destacades –que ja han estat reparades- es van produir al passeig marítim i al passeig Ferran Agulló de Fenals.

La justícia manté la data de les eleccions per al 14F

El govern no es planteja ni un nou decret ni una nova data electoral i esperen la decisió definitiva del Tribunal Superior de Justícia, que podria ser com a màxim el dia 8 de febrer.

Maria Antònia Batlle, número 5 a la llista gironina de Junts per Catalunya

La lloretenca, llicenciada en dret i empresària del sector turístic, afronta aquesta nova etapa en el món polític amb "honor i ganes de treballar per Lloret i Catalunya".

Lloret acull la meitat de rodatges al 2020, a causa de la pandèmia de la Covid-19

El municipi ha estat la localització escollida per al rodatge de diverses escenes de la superproducció 'Uncharted' i també de sèries com 'El inocente', 'Vida perfecta', 'Merlí' o 'Todos mienten'.

La Caravana de les Arts participarà, demà a la tarda, a la commemoració del Dia Internacional contra l’Homofòbia, la Transfòbia i la Bifòbia amb una performance. Serà demà, a les set de la tarda, quan acabi la taula d’experiències de persones del col·lectiu LGTBI.

Un representant de la companyia, Paco Moreno, explica que l’actuació agafarà com a punt de partida el 1990, quan l’Organització Mundial de la Salut (OMS) va retirar l’homosexualitat de la llista de malalties mentals.

Paco Moreno considera que és molt important impulsar activitats com les que es fan demà a la tarda a Lloret. Sobretot tenint en compte que, fins fa quatre dies, l’homosexualitat encara es considerava una malaltia de manera oficial.

Tot i que reconeix que les coses han canviat molt en els últims anys, Paco Moreno explica que en el seu dia a dia encara es troben amb molts joves que tenen problemes per afrontar la seva homosexualitat.

Per tot plegat, la Caravana de les Arts participa demà a la tarda amb la commemoració del Dia Internacional contra l’Homofòbia, la Transfòbia i la Bifòbia. Recordem que abans, a partir de les sis, hi haurà una taula d’experiències amb diferents veïns de Lloret del col•lectiu LGTBI, que exposaran les seves experiències personals.

Aquesta és la primera vegada que se celebrarà de manera institucional a Lloret el Dia contra l’Homofòbia, la Transfòbia i la Bifòbia i es complementarà amb la lectura d’un manifest per part de l’alcalde, Jaume Dulsat.

- Publicitat -

El + Vist

Campanya de donació de sang a Lloret amb la col·laboració de la Immaculada Concepció

Els alumnes de 3r d'ESO han creat el lema 'A tu te'n sobra, a ells els en falta' i han fet els cartells i la difusió. La campanya es farà aquest dijous i divendres.

Lloret acull una campanya de reciclatge d’envasos al mercat setmanal del Rieral

És una iniciativa de l’Associació de Marxants de les Comarques de Girona i PIMEComerç Girona amb la col·laboració de l’Associació de Comerciants i l’Ajuntament de Lloret.

L’Ajuntament ja ha fet el sorteig per conformar les meses electorals per si les eleccions es fan el 14F

Ahir a la tarda es tancava el termini per fer el sorteig, però les eleccions pengen d'un fil: entre avui i demà el TSJC ha de prendre una decisió.