Dilluns, 25 gener 2021
6.9 C
Lloret de Mar
Els representants de l'Institut-Escola, amb el regidor Ferrández i Carles Caballero.

La fàbrica Nylstar regala 200 mascaretes a l’Institut-Escola de Lloret, amb finalitats solidàries

Els alumnes de 3r de la ESO vendran aquestes mascaretes per a la campanya 'Bufa la bombolla', sobre la difusió i recerca d’unes malalties, conegudes com a les immunodeficiències primàries.

Els representants de l'Institut-Escola, amb el regidor Ferrández i Carles Caballero.

Darreres Notícies

Consulta l’ordre del dia del ple ordinari del dilluns 25 de gener (16:30 hores)

CONVOCATÒRIA PLE ORDINARI Data: Dilluns, 25 de gener de 2021Hora: 16:30 h.Lloc: Es farà de manera...

El temporal Glòria, un any després, a Lloret de Mar

Les afectacions més destacades –que ja han estat reparades- es van produir al passeig marítim i al passeig Ferran Agulló de Fenals.

La justícia manté la data de les eleccions per al 14F

El govern no es planteja ni un nou decret ni una nova data electoral i esperen la decisió definitiva del Tribunal Superior de Justícia, que podria ser com a màxim el dia 8 de febrer.

Maria Antònia Batlle, número 5 a la llista gironina de Junts per Catalunya

La lloretenca, llicenciada en dret i empresària del sector turístic, afronta aquesta nova etapa en el món polític amb "honor i ganes de treballar per Lloret i Catalunya".

Lloret acull la meitat de rodatges al 2020, a causa de la pandèmia de la Covid-19

El municipi ha estat la localització escollida per al rodatge de diverses escenes de la superproducció 'Uncharted' i també de sèries com 'El inocente', 'Vida perfecta', 'Merlí' o 'Todos mienten'.

La fàbrica Nylstar de Blanes ha lliurat 200 mascaretes a l’institut-escola de Lloret, situat a Fenals. Seran per als alumnes de 3r de la ESO que estan fent un projecte solidari.

Els joves vendran aquestes mascaretes per a la campanya ‘Bufa la bombolla‘, sobre la difusió i recerca d’unes malalties, conegudes com a les immunodeficiències primàries. Els nens que tenen aquestes immunodeficiències es coneixen com a nens bombolla perquè han d’estar molt protegits de possibles infeccions i contagis.

Els diners recaptats amb la venda de les mascaretes de la Nysltar es destinaran a fer difusió i a recollir fons per a una fundació sense ànim de lucre (la Barcelona PID Fundation) que treballa per donar atenció pediàtrica als infants afectats i les seves famílies.

Els representants de l’IE, parlant amb Carles Caballero i Albert Ferrández.

Aquest dilluns s’ha efectuat la donació. Aleix Serra, director de l’Institut-Escola, assenyala que els alumnes fan un projecte de servei comunitari i que aquesta col·laboració a tres bandes és un “valor afegit“.

Carles Caballero, representant de la fàbrica Nysltar, subratlla que “estem compromesos amb l’entorn i els fins socials”. Mentre que Albert Ferrández, regidor d’Educació, valora com a fet positiu aquesta col·laboració.

Els alumnes de l’Institut-Escola faran una campanya de difusió a través de les xarxes socials a fi de donar a conèixer aquestes malalties, a més de vendre les mascaretes solidàries.

Les mascaretes de la fàbrica Nylstar, de Blanes.
- Publicitat -

El + Vist

Campanya de donació de sang a Lloret amb la col·laboració de la Immaculada Concepció

Els alumnes de 3r d'ESO han creat el lema 'A tu te'n sobra, a ells els en falta' i han fet els cartells i la difusió. La campanya es farà aquest dijous i divendres.

Lloret acull una campanya de reciclatge d’envasos al mercat setmanal del Rieral

És una iniciativa de l’Associació de Marxants de les Comarques de Girona i PIMEComerç Girona amb la col·laboració de l’Associació de Comerciants i l’Ajuntament de Lloret.

L’Ajuntament ja ha fet el sorteig per conformar les meses electorals per si les eleccions es fan el 14F

Ahir a la tarda es tancava el termini per fer el sorteig, però les eleccions pengen d'un fil: entre avui i demà el TSJC ha de prendre una decisió.