Dimecres, 24 febrer 2021
14.4 C
Lloret de Mar
Institut Coll i Rodés.

La lloretenca Daria Tuvasheva (Coll i Rodès) guanya el Premi Extraordinari de Batxillerat

A les proves s’han pogut presentar els alumnes que tenien una nota mitjana de batxillerat igual o superior al 8,75. En el cas de la Daria, la nota de l’expedient era de 9,01, en la modalitat artística.

Institut Coll i Rodés.

Darreres Notícies

Emilce Prida, Laia Urpí i Adriana Daniela Dan, guanyadores del concurs de fotografia comunitària

La primera imatge mostra El Puntet, des de lluny, en blanc i negre; la segona, una posta de sol des de Can Xardó; i la tercera, el detall d'una flor lila.

L’Obreria organitzarà dos Balls de Plaça el 24 de juliol, perquè també puguin ballar les Obreres del 2020

Ho ha anunciat l'Obrer Major coincidint amb la celebració de l'Aplec dels Perdons aquest proper diumenge, que es farà només amb els actes litúrgics.

El CDA ha pogut atendre l’increment d’usuaris, que s’han triplicat per la pandèmia

De moment, el Centre de Distribució d'Aliments segueix funcionant al Pavelló Municipal d'Esports, però ja queda poc per traslladar-lo al centre del municipi.

Força Lloret demana que es convoqui una nova convocatòria per sol·licitar beques menjador

La formació critica la "mala gestió" que s'ha fet d'aquestes ajudes i reclama, també, que es paguin amb retroactivitat des de l'octubre. L'Ajuntament assegura que ho està estudiant.

Meraki Films roda el seu nou curtmetratge al Puntet durant tot un cap de setmana

Una vintena de persones especialistes en tots els àmbits han col·laborar en fer realitat el curt 'MOLLY. The Strange Life of A Contemporary Artist', de Greoor Macoli.

Daria Tuvasheva, de l’Institut Coll i Rodés, ha guanyat el Premi Extraordinari de Batxillerat del curs passat 2019-2020. La jove lloretenca va obtenir una qualificació de 37,5 punts d’un total de 40.

A les proves s’han pogut presentar els alumnes que tenien una nota mitjana de batxillerat igual o superior al 8,75. En el cas de la Daria, la nota de l’expedient era de 9,01, en la modalitat artística.

És una distinció que proporciona als alumnes diversos avantatges com el reconeixement en el seu expedient acadèmic, l’exempció de les taxes universitàries pel primer curs, un curs ordinari gratuït en una escola oficial d’idiomes, l’estada en un centre de recerca i la possibilitat de participar en els Premis Nacionals de Batxillerat.

La mateixa Daria confessa que “va ser una prova difícil, de català, castellà, anglès i dibuix artístic, no esperava guanyar” i que fins i tot es va plantejar no presentar-se a la prova. Però conclou que “està molt orgullosa d’haver guanyat”. Arreu de Catalunya l’han rebut 44 alumnes.

Creats l’any 1999, els Premis Extraordinaris de Batxillerat són un estímul per als alumnes i constitueixen el reconeixement oficial dels mèrits dels alumnes que demostren una preparació especial en aquests ensenyaments. Són també una mostra de la constància i el compromís pel treball compartit entre estudiant, professors i família.

Aquest no és l’únic guardó que ha guanyat la Daria com a estudiant de l’Institut Coll i Rodés. Mesos enrere va obtenir un premi en el 8è Festival Audiovisual Miquel Obiols i un dels premis UB-Santander de la Facultat de Belles Arts, que reconeix els millors treballs de recerca de batxillerat.

- Publicitat -

El + Vist

L’Escola de Gimnàstica Rítmica Lloret participarà en dos torneigs virtuals

Les noies d’individuals de base participaran al torneig del club Rítmica Vilablareix aquest dimecres; el conjunt infantil absolut participarà a un torneig de la Federació Basca de Rítmica de cara a divendres.

L’Iron, d’un any i mig, l’última incorporació de la Unitat Canina de la policia

Ara mateix la formen 4 gossos: tres femelles –la Maya, Mia i Luna- a les quals s’hi ha sumat l’Iron. La seva propietària el va recollir d’una protectora quan era ben petit.

El Procicat manté les restriccions, però obre les extraescolars a infantil i primària

El gruix de les restriccions actuals es manté fins al 28 de febrer. Les noves mesures entren en vigor el proper dilluns.