Dilluns, 25 gener 2021
6.1 C
Lloret de Mar
Una de les concentracions organitzades per CCOO davant de l'hotel Monterey de Lloret de Mar, l'11 de desembre de 2020.

La plantilla de l’hotel Monterrey de Lloret ratifica l’acord entre el sindicat i empresa per l’ERO

CCOO assegura que suposa un increment important en les indemnitzacions previstes per als treballadors.

Una de les concentracions organitzades per CCOO davant de l'hotel Monterey de Lloret de Mar, l'11 de desembre de 2020.

Darreres Notícies

Consulta l’ordre del dia del ple ordinari del dilluns 25 de gener (16:30 hores)

CONVOCATÒRIA PLE ORDINARI Data: Dilluns, 25 de gener de 2021Hora: 16:30 h.Lloc: Es farà de manera...

El temporal Glòria, un any després, a Lloret de Mar

Les afectacions més destacades –que ja han estat reparades- es van produir al passeig marítim i al passeig Ferran Agulló de Fenals.

La justícia manté la data de les eleccions per al 14F

El govern no es planteja ni un nou decret ni una nova data electoral i esperen la decisió definitiva del Tribunal Superior de Justícia, que podria ser com a màxim el dia 8 de febrer.

Maria Antònia Batlle, número 5 a la llista gironina de Junts per Catalunya

La lloretenca, llicenciada en dret i empresària del sector turístic, afronta aquesta nova etapa en el món polític amb "honor i ganes de treballar per Lloret i Catalunya".

Lloret acull la meitat de rodatges al 2020, a causa de la pandèmia de la Covid-19

El municipi ha estat la localització escollida per al rodatge de diverses escenes de la superproducció 'Uncharted' i també de sèries com 'El inocente', 'Vida perfecta', 'Merlí' o 'Todos mienten'.

La plantilla de l’hotel Monterrey de Lloret de Mar ha ratificat de manera àmplia l’acord assolit entre la representació dels treballadors de CCOO i la direcció de l’empresa, per l’ERO que afecta tot el personal. La plantilla la formen unes 80 persones.

Segons el sindicat, l’acord suposa un increment important de les indemnitzacions previstes i una quantitat superior a la que correspondria a les persones amb menys d’un any d’antiguitat a l’empresa. A més, es constituirà una comissió de seguiment de recol·locació, un cop l’hotel reprengui l’activitat prevista per a l’any 2022. El compromís és incorporar un 25% de la plantilla.

La manifestació del passat 11 de desembre a Lloret.

Antonio Ferro, de CCOO de Girona, assenyala que, pel que fa a les indemnitzacions, s’ha assolit “un avenç substancial” i destaca “la preferència de recol·locació” per al personal. Les indemnitzacions pactades són de 32 dies per any treballat, amb un topall de 18 mesos.

L’acord també fixa que la propietat de l’hotel Monterrey posarà en coneixement de CCOO, amb sis mesos d’antelació, el perfil formatiu que han de reunir les persones que vulguin incorporar-se de nou a l’empresa. Quinze dies abans començarà el procés de selecció, que comptarà amb la participació del sindicat.

Després d’aquest cas, des de CCOO continuen reclamant la derogació d’aspectes de la Reforma Laboral que possibiliten les tramitacions dels ERO, que comporten acomiadaments col·lectius.

Recordem que l’acomiadament d’aquesta plantilla, i la de l’hotel Roger de Flor (tot i que en aquest cas no s’ha negociat res amb els sindicats) ha generat fins a dues protestes a Lloret de Mar al llarg d’aquest mes de desembre.

- Publicitat -

El + Vist

Campanya de donació de sang a Lloret amb la col·laboració de la Immaculada Concepció

Els alumnes de 3r d'ESO han creat el lema 'A tu te'n sobra, a ells els en falta' i han fet els cartells i la difusió. La campanya es farà aquest dijous i divendres.

Lloret acull una campanya de reciclatge d’envasos al mercat setmanal del Rieral

És una iniciativa de l’Associació de Marxants de les Comarques de Girona i PIMEComerç Girona amb la col·laboració de l’Associació de Comerciants i l’Ajuntament de Lloret.

L’Ajuntament ja ha fet el sorteig per conformar les meses electorals per si les eleccions es fan el 14F

Ahir a la tarda es tancava el termini per fer el sorteig, però les eleccions pengen d'un fil: entre avui i demà el TSJC ha de prendre una decisió.