Dimecres, 3 març 2021
11.3 C
Lloret de Mar
Imatge d'arxiu d'una actuació policial durant el confinament

La Policia Local de Lloret investiga una festa il·legal amb més de 40 persones

Només es van poder identificar 16 dels assistents i cap és veí de Lloret. Per tant, se'ls ha obert un expedient per saltar-se el confinament i per incomplir les mesures de la Covid.

Imatge d'arxiu d'una actuació policial durant el confinament

Darreres Notícies

L’Ajuntament pagarà la retroactivitat de les beques menjador des del 15 de setembre

Tots els grups de l'oposició han criticat la mala gestió de l'equip de govern a l'hora d'atorgar les beques, tot i que celebren que es pagui la retroactivitat.

La Policia Local de Lloret intervé dues festes il·legals

Les festes, amb més de 20 persones implicades, tenien lloc en finques privades i no respectaven les mesures antiCovid ni tampoc les restriccions de mobilitat.

Els treballs del camí de ronda entre Lloret i Fenals començaran en tres mesos

S’hi destinaran 730.000 euros. Aquests detalls s’han donat a conèixer en el ple d’aquest dilluns, quan s’ha ratificat per unanimitat l’acord entre l’equip de govern i la propietat.

Autodefensa Marga organitza un taller per a dones amb motiu del 8M

És una activitat gratuïta, per a noies a partir de dotze anys, amb l’objectiu d’aprendre a defensar-se i millorar l’autoconfiança.

La il·lusió i emoció de les noves obreres de Santa Cristina

Les acompanyaran els balladors, que enguany són Eduard Torrent, Enric Termes, Lluís Comas i Alex Babio.

La Policia Local de Lloret investiga una macrofesta il·legal aquest cap de setmana en un habitatge d’ús turístic de la urbanització Cala Canyelles.

El cos va rebre l’alerta al voltant de les deu del matí d’ahir diumenge, quan uns veïns van avisar d’una reunió d’una quarantena de persones, tal com explica el cap de la Policia Local, César Martínez, que afegeix que la intenció era que la festa durés més de deu dies.

Segons el responsable de la policia, quan els agents van arribar a l’habitatge, la majoria d’assistents van marxar i només es van poder identificar 16 persones, una de les quals va ser detinguda.

“Quan va arribar la primera patrulla, que són només dos agents, van sortir tots d’estampida, diguem-ne, però es va aconseguir identificar 16 persones. Continuem amb la investigació i podríem, a curt termini, identificar la resta de participants”

César Martínez

Segons publica el Diari de Girona, la casa on es van reunir és un habitatge d’ús turístic ubicat al carrer de França de la urbanització Cala Canyelles que havien llogat per a l’ocasió.

Entre les persones identificades, no hi havia ningú del municipi i hi havia almenys una persona procedent d’Itàlia. A totes se’ls ha obert un expedient sancionador per incomplir les mesures covid i per saltar-se el confinament municipal. Les sancions poden anar dels 600 als 3.000 euros per persona.

A més, quatre de les persones identificades se les considera organitzadores de l’esdeveniment i, per tant, també se’ls acusa del delicte d’organització d’activitat il·legal que pot incrementar notablement la multa. I si els propietaris de l’habitatge tenien constància de la festa, també seran sancionats.

- Publicitat -

El + Vist

El govern assegura que les escoles apliquen correctament els protocols de ventilació

El ple ha aprovat una moció de Cs amb una esmena a la totalitat del govern per recordar a les direccions de les escoles la importància de seguir les orientacions de ventilació de la Generalitat.

Oferir experiències per al turisme familiar, pot marcar la diferència a Lloret de Mar

Aquesta és una de les recomanacions que fa la consultora Castro a Lloret de Mar, per millorar la seva competitivitat amb el turisme familiar.

Consulta l’ordre del dia del ple del dilluns 1 de març (16:30 hores)

CONVOCATÒRIA PLE ORDINARI Data: Dilluns, 1 de març de 2021Hora: 16:30 h.Lloc: Es farà de manera telemàtica