17.1 C
Lloret de Mar
Theresa May

La preocupació pel Brexit arriba fins a Lloret de Mar, però sense afectar el turisme

Representants del Consolat Britànic s'han reunit aquesta setmana amb l'alcalde de Lloret i han decidit convocar una reunió per informar els 358 britànics empadronats a Lloret sobre el Brexit.

Theresa May

Darreres Notícies

A Lloret de Mar hi ha 358 britànics empadronats. Per buscar la manera d’acostar-s’hi i poder-los informar sobre com els pot afectar el Brexit, el Consolat del Regne Unit s’ha reunit aquesta setmana amb l’alcalde, Jaume Dulsat.

En aquesta primera trobada, han acordat adreçar-se a tots aquests veïns per carta i fer una reunió on es tractarà com els afecta l’acord del Brexit, així com resoldre els dubtes que puguin tenir, que, segons l’alcalde, són molts i variats.

La preocupació pel Brexit va ser un dels temes que es van parlar a Fitur, la Fira de Turisme de Madrid. A Lloret, però, sembla que la sortida del Regne Unit de la Unió Europea no afecta al turisme.

Jaume Dulsat, a Fitur

L’alcalde recorda que el 2018 van venir a la destinació més de 94.000 britànics, que suposen el 9% del total de visitants i conformen el tercer mercat més important, després del nacional i el francès. Les xifres per aquesta temporada es preveuen similars. Però, a més a més, Jaume Dulsat apunta que la diversitat de mercats amb què treballa Lloret afavoreix a compensar les davallades que hi pugui haver.

spot_img

El + Vist