Diumenge, 24 gener 2021
12.1 C
Lloret de Mar
Les pistes de pàdel (Piscina de Lloret)

La primera Lliga de Pàdel que organitza la Piscina començarà dilluns 11 de gener

La competició es manté malgrat les restriccions per la Covid-19, ja que són pistes descobertes i sí que es permet l'esport a l'aire lliure.

Les pistes de pàdel (Piscina de Lloret)

Darreres Notícies

El temporal Glòria, un any després, a Lloret de Mar

Les afectacions més destacades –que ja han estat reparades- es van produir al passeig marítim i al passeig Ferran Agulló de Fenals.

La justícia manté la data de les eleccions per al 14F

El govern no es planteja ni un nou decret ni una nova data electoral i esperen la decisió definitiva del Tribunal Superior de Justícia, que podria ser com a màxim el dia 8 de febrer.

Maria Antònia Batlle, número 5 a la llista gironina de Junts per Catalunya

La lloretenca, llicenciada en dret i empresària del sector turístic, afronta aquesta nova etapa en el món polític amb "honor i ganes de treballar per Lloret i Catalunya".

Lloret acull la meitat de rodatges al 2020, a causa de la pandèmia de la Covid-19

El municipi ha estat la localització escollida per al rodatge de diverses escenes de la superproducció 'Uncharted' i també de sèries com 'El inocente', 'Vida perfecta', 'Merlí' o 'Todos mienten'.

Lloret, un dels punts de pas de la Tradeinn Cursa contra el Càncer de Girona

L’objectiu és recaptar diners per a la lluita i les investigacions oncològiques, en un any en què la majoria d’ajudes s’han destinat a la pandèmia de la Covid-19.

La Lliga de Pàdel que organitza la Piscina de Lloret a partir de la setmana que ve segueix en peu, malgrat les restriccions per la Covid-19.

Ho ha confirmat el director de la Piscina, Ricard Salinas, que argumenta que en ser unes pistes descobertes podran seguir en funcionament, ja que sí que es permet l’esport a l’aire lliure.

Així doncs, a partir de dilluns 11 de gener començarà una petita lliga amb dotze equips, que disputaran partits cada dilluns i divendres durant deu setmanes.

Aquesta serà la primera lliga que s’organitza a les instal·lacions de pàdel municipals, que s’ha impulsat arran de la demanda dels mateixos usuaris.

El nivell dels participants és mitjà i, si la lliga funciona bé, la intenció és organitzar-ne més en el futur.

- Publicitat -

El + Vist

Campanya de donació de sang a Lloret amb la col·laboració de la Immaculada Concepció

Els alumnes de 3r d'ESO han creat el lema 'A tu te'n sobra, a ells els en falta' i han fet els cartells i la difusió. La campanya es farà aquest dijous i divendres.

Lloret acull una campanya de reciclatge d’envasos al mercat setmanal del Rieral

És una iniciativa de l’Associació de Marxants de les Comarques de Girona i PIMEComerç Girona amb la col·laboració de l’Associació de Comerciants i l’Ajuntament de Lloret.

L’Ajuntament ja ha fet el sorteig per conformar les meses electorals per si les eleccions es fan el 14F

Ahir a la tarda es tancava el termini per fer el sorteig, però les eleccions pengen d'un fil: entre avui i demà el TSJC ha de prendre una decisió.