Dimecres, 3 març 2021
10 C
Lloret de Mar
Al llarg de l'any passat es va celebrar el Debat 2020 (Taula Gironina de Turisme)

La Taula Gironina de Turisme organitza un debat electoral virtual

L'objectiu és que cada partit exposi de quina manera intentarà donar compliment als reptes que es van plantejar després del Debat 2020.

Al llarg de l'any passat es va celebrar el Debat 2020 (Taula Gironina de Turisme)

Darreres Notícies

L’Ajuntament pagarà la retroactivitat de les beques menjador des del 15 de setembre

Tots els grups de l'oposició han criticat la mala gestió de l'equip de govern a l'hora d'atorgar les beques, tot i que celebren que es pagui la retroactivitat.

La Policia Local de Lloret intervé dues festes il·legals

Les festes, amb més de 20 persones implicades, tenien lloc en finques privades i no respectaven les mesures antiCovid ni tampoc les restriccions de mobilitat.

Els treballs del camí de ronda entre Lloret i Fenals començaran en tres mesos

S’hi destinaran 730.000 euros. Aquests detalls s’han donat a conèixer en el ple d’aquest dilluns, quan s’ha ratificat per unanimitat l’acord entre l’equip de govern i la propietat.

Autodefensa Marga organitza un taller per a dones amb motiu del 8M

És una activitat gratuïta, per a noies a partir de dotze anys, amb l’objectiu d’aprendre a defensar-se i millorar l’autoconfiança.

La il·lusió i emoció de les noves obreres de Santa Cristina

Les acompanyaran els balladors, que enguany són Eduard Torrent, Enric Termes, Lluís Comas i Alex Babio.

Debat electoral aquesta tarda organitzat per la Taula Gironina de Turisme. Es farà de manera telemàtica amb un representant de cada formació política que concorre a les eleccions al Parlament de Catalunya. Entre els participants hi ha els lloretencs Jaume Dulsat, candidat del PDeCAT per Girona, i Jordi Orobitg, número 6 de la llista gironina d’ERC.

El president de la Taula, Jordi Martí, explica que la voluntat és que cada partit exposi de quina manera intentarà donar compliment als reptes que es van plantejar després del Debat 2020 que es va fer al llarg de l’any passat.

En total són sis reptes, entre els quals amplificar la promoció; disposar de recursos suficients per a la cura dels serveis públics, l’entorn i el patrimoni; assegurar la sostenibiltiat ambiental i econòmica; desestacionalitzar la temporada pel bé de l’activitat econòmica global; millorar la connectivitat; i, el més rellevant i immediat: pal·liar l’impacte de la pandèmia.

Jordi Martí està convençut que serà un debat molt interessant, moderat per José Antonio Donaire, doctor en Geografia i professor de la Facultat de Turisme de la Universitat de Girona. El debat començarà a les quatre de la tarda d’avui dijous i es podrà seguir en directe a través del canal de YouTube de la Taula Gironina de Turisme, on després quedarà penjat.

A banda de Dulsat i Orobitg, també participaran al debat Natàlia Sánchez (CUP), José María Cano (Ciutadans), Joan Carles Gallego (En Comú Podem), Joan Canadell (Junts per Catalunya), Alicia Romero (PSC) i Eva Trías (PP).

- Publicitat -

El + Vist

El govern assegura que les escoles apliquen correctament els protocols de ventilació

El ple ha aprovat una moció de Cs amb una esmena a la totalitat del govern per recordar a les direccions de les escoles la importància de seguir les orientacions de ventilació de la Generalitat.

Consulta l’ordre del dia del ple del dilluns 1 de març (16:30 hores)

CONVOCATÒRIA PLE ORDINARI Data: Dilluns, 1 de març de 2021Hora: 16:30 h.Lloc: Es farà de manera telemàtica

Els jardins de Santa Clotilde, escenari “espectacular” del programa ‘A2veus’ de TV3

Han acollit un concert en streaming de les Roba Estesa, que han triat un cantant no professional per cantar amb elles.