Dilluns, 25 gener 2021
6.1 C
Lloret de Mar
La llar d'infants Els Pops.

L’Ajuntament de Lloret municipalitza la llar d’infants Els Pops

Aquesta gestió permetrà treballar en un únic projecte de Ciutat Educadora respecte el primer cicle d’educació infantil

La llar d'infants Els Pops.

Darreres Notícies

Consulta l’ordre del dia del ple ordinari del dilluns 25 de gener (16:30 hores)

CONVOCATÒRIA PLE ORDINARI Data: Dilluns, 25 de gener de 2021Hora: 16:30 h.Lloc: Es farà de manera...

El temporal Glòria, un any després, a Lloret de Mar

Les afectacions més destacades –que ja han estat reparades- es van produir al passeig marítim i al passeig Ferran Agulló de Fenals.

La justícia manté la data de les eleccions per al 14F

El govern no es planteja ni un nou decret ni una nova data electoral i esperen la decisió definitiva del Tribunal Superior de Justícia, que podria ser com a màxim el dia 8 de febrer.

Maria Antònia Batlle, número 5 a la llista gironina de Junts per Catalunya

La lloretenca, llicenciada en dret i empresària del sector turístic, afronta aquesta nova etapa en el món polític amb "honor i ganes de treballar per Lloret i Catalunya".

Lloret acull la meitat de rodatges al 2020, a causa de la pandèmia de la Covid-19

El municipi ha estat la localització escollida per al rodatge de diverses escenes de la superproducció 'Uncharted' i també de sèries com 'El inocente', 'Vida perfecta', 'Merlí' o 'Todos mienten'.

L’Ajuntament de Lloret municipalitza la llar d’infants Els Pops. D’aquesta manera, el consistori assumirà la totalitat de la gestió de les dues llars d’infants del municipi –la Lola Anglada i Els Pops-, fet que permetrà treballar en un únic projecte de Ciutat Educadora des del primer cicle d’educació, de 0 a 3 anys. El regidor d’Educació, Albert Ferrández, afegeix que “allò òptim és tenir un sol projecte educatiu conjunt”.

A través d’aquest projecte, es vol situar l’infant com a protagonista de tot el procés d’aprenentatge. Entre altres aspectes, es vol fomentar el treball en equip i els valors de respecte mutu, així com el pluralisme ideològic i la interculturalitat, la innovació, l’educació integral i la correcta comunicació entre els diferents membres de la comunitat educativa.

El procés de municipalització suposarà la subrogació de les seves treballadores, amb les mateixes condicions de sou i drets laborals. No seran consideres formalment empleades de l’Ajuntament, ja que això demana un procés públic de selecció de personal.

La llar d’infants Els Pops -actualment coordinada per la Fundació Pere Tarrés- es troba al carrer Josep Pla, número 2. Fa 14 anys que va ser inaugurada, el 27 de novembre del 2006, i el seu nom prové d’un destacat equip de beisbol del municipi dels anys 50. Actualment, acull prop d’un centenar d’alumnes.

- Publicitat -

El + Vist

Campanya de donació de sang a Lloret amb la col·laboració de la Immaculada Concepció

Els alumnes de 3r d'ESO han creat el lema 'A tu te'n sobra, a ells els en falta' i han fet els cartells i la difusió. La campanya es farà aquest dijous i divendres.

Lloret acull una campanya de reciclatge d’envasos al mercat setmanal del Rieral

És una iniciativa de l’Associació de Marxants de les Comarques de Girona i PIMEComerç Girona amb la col·laboració de l’Associació de Comerciants i l’Ajuntament de Lloret.

L’Ajuntament ja ha fet el sorteig per conformar les meses electorals per si les eleccions es fan el 14F

Ahir a la tarda es tancava el termini per fer el sorteig, però les eleccions pengen d'un fil: entre avui i demà el TSJC ha de prendre una decisió.