Divendres, 22 gener 2021
13.5 C
Lloret de Mar
Imatges de la nova construcció il·legal

L’Ajuntament es compromet a fer enderrocar la construcció il·legal de Can Juncadella

L'amo de Can Juncadella, expresident del Kazakhstan, fa anys que està envoltat de polèmica, però el Consistori assegura se'l tracta com a un veí més.

Imatges de la nova construcció il·legal

Darreres Notícies

Jaume Dulsat censura el posicionament de Junts, a Tossa de Mar, davant la negativa de l’ampliació de la C32

El candidat al PdeCat per Girona i alcalde de Lloret considera que és "una incoherència i irresponsabilitat" girar l'esquena al projecte.

Que el passeig estigui obert als taxis o que hi neixi un carril bici, propostes per a la mobilitat a la zona

L'Ajuntament ja ha començat les reunions amb veïns, entitats i gremis per copsar l'opinió de tots els sectors sobre com ha de ser la mobilitat al passeig marítim.

Lloret en Comú reclama una solució per millorar l’estat dels antics apartaments Bravapark

La formació ha presentat una moció al ple de dilluns vinent per demanar al consistori que faci pressió a la propietat i que no descarti la possibilitat d'expropiar la finca.

L’Ajuntament ja ha fet el sorteig per conformar les meses electorals per si les eleccions es fan el 14F

Ahir a la tarda es tancava el termini per fer el sorteig, però les eleccions pengen d'un fil: entre avui i demà el TSJC ha de prendre una decisió.

L’Ajuntament ha lliurat 2.600 carnets MOLL al llarg del primer any de funcionament

Aquest carnet es va crear l'any passat perquè els veïns puguin visitar gratuïtament tots els equipaments del MOLL. L'Ajuntament valora positivament la demanda.

L’Ajuntament es compromet a fer enderrocar la construcció il·legal de la finca de Can Juncadella. De fet, el regidor d’Urbanisme, Albert Robert, explica que ja han començat els tràmits i que ara els propietaris tenen uns dies per presentar al·legacions.

L’amo de Can Juncadella és l’expresident del Kazakhstan Nursultan Nazarbayev, que fa anys que està envoltat de polèmica. El regidor, però, assegura que des de l’administració se’l tracta com a un veí més i que s’arribarà al final per fer-li complir la llei.

La nova construcció il·legal, que només es pot veure des del mar, és una planta baixa d’entre 100 i 200 metres quadrats. L’habitatge vulnera la llei perquè la finca està situada en una zona protegida pel Pla d’Espais d’Interès Natural, la Zona d’Especial Protecció per a les Aus, el Lloc d’Importància Comunitària dins de la Xarxa Natura 2000, el Pla Director Urbanístic del Sistema Costaner i la Llei de Costes.

Un altre dels temes que hi ha sobre la taula és l’accés al tram del camí de ronda que travessa la finca. SOS Lloret denuncia que hi ha molts elements intimidadors per evitar que la gent hi passi. Des de l’Ajuntament, però, asseguren que també hi estan a sobre i que la intenció és trobar una solució que beneficiï a tothom i millori el camí de ronda.

- Publicitat -

El + Vist

Campanya de donació de sang a Lloret amb la col·laboració de la Immaculada Concepció

Els alumnes de 3r d'ESO han creat el lema 'A tu te'n sobra, a ells els en falta' i han fet els cartells i la difusió. La campanya es farà aquest dijous i divendres.

Lloret acull una campanya de reciclatge d’envasos al mercat setmanal del Rieral

És una iniciativa de l’Associació de Marxants de les Comarques de Girona i PIMEComerç Girona amb la col·laboració de l’Associació de Comerciants i l’Ajuntament de Lloret.

La sèrie ‘Vida perfecta’, on hi surt Paco Moreno, s’estrena als EUA amb HBO MAX

Paco Moreno, que acaba de rodar la segona temporada, destaca que VIDA PERFECTA és una "sèrie innovadora en el sentit que el 90% la conformen dones".