20.9 C
Lloret de Mar
L'últim plenari, fet per via telemàtica.

L’Ajuntament organitza una audiència pública sobre el pressupost del 2021

Serà aquest dijous, 14 de gener, a les 7 de la tarda, en format virtual. A través de la plataforma ZOOM.

L'últim plenari, fet per via telemàtica.

Darreres Notícies

L’Ajuntament de Lloret organitza una audiència pública del pressupost municipal d’aquest 2021. Serà aquest dijous, 14 de gener, a les 7 de la tarda, en format virtual. A través de la plataforma ZOOM.

La finalitat de la sessió -oberta a tothom- és explicar el pressupost d’aquest any així com les ordenances fiscals del 2021, a més de respondre les preguntes i consultes dels veïns. Entre d’altres, es detallaran d’on venen els ingressos i quines són les despeses fixes i les discrecionals, a més de les inversions previstes enguany.

La regidora de Serveis Econòmics, Lara Torres, destaca que és la primera vegada que es fa una audiència pública -“un acte de transparència, per donar confiança amb l’administració”- i argumenta que enguany té més sentit que mai.

El pressupost del consistori -aprovat a finals de desembre- puja a 74 milions d’euros. Està centrat en cobrir les necessitats socials i ajudar als diferents sectors econòmics de la població, afectats per la crisi derivada de la pandèmia.

Tot plegat s’exposarà en l’audiència pública d’aquest dijous. Per accedir-hi, cal consultar el web lloret.cat on hi ha l’enllaç amb la plataforma ZOOM. La sessió anirà a càrrec de l’alcalde de Lloret, Jaume Dulsat i la regidora de Serveis Econòmics, Lara Torres, juntament amb l’interventor i tècnics.

spot_img

El + Vist