Divendres, 22 gener 2021
14.2 C
Lloret de Mar
L'últim plenari, fet per via telemàtica.

L’Ajuntament organitza una audiència pública sobre el pressupost del 2021

Serà aquest dijous, 14 de gener, a les 7 de la tarda, en format virtual. A través de la plataforma ZOOM.

L'últim plenari, fet per via telemàtica.

Darreres Notícies

El temporal Glòria, un any després, a Lloret de Mar

Les afectacions més destacades –que ja han estat reparades- es van produir al passeig marítim i al passeig Ferran Agulló de Fenals.

La justícia manté la data de les eleccions per al 14F

El govern no es planteja ni un nou decret ni una nova data electoral i esperen la decisió definitiva del Tribunal Superior de Justícia, que podria ser com a màxim el dia 8 de febrer.

Maria Antònia Batlle, número 5 a la llista gironina de Junts per Catalunya

La lloretenca, llicenciada en dret i empresària del sector turístic, afronta aquesta nova etapa en el món polític amb "honor i ganes de treballar per Lloret i Catalunya".

Lloret acull la meitat de rodatges al 2020, a causa de la pandèmia de la Covid-19

El municipi ha estat la localització escollida per al rodatge de diverses escenes de la superproducció 'Uncharted' i també de sèries com 'El inocente', 'Vida perfecta', 'Merlí' o 'Todos mienten'.

Lloret, un dels punts de pas de la Tradeinn Cursa contra el Càncer de Girona

L’objectiu és recaptar diners per a la lluita i les investigacions oncològiques, en un any en què la majoria d’ajudes s’han destinat a la pandèmia de la Covid-19.

L’Ajuntament de Lloret organitza una audiència pública del pressupost municipal d’aquest 2021. Serà aquest dijous, 14 de gener, a les 7 de la tarda, en format virtual. A través de la plataforma ZOOM.

La finalitat de la sessió -oberta a tothom- és explicar el pressupost d’aquest any així com les ordenances fiscals del 2021, a més de respondre les preguntes i consultes dels veïns. Entre d’altres, es detallaran d’on venen els ingressos i quines són les despeses fixes i les discrecionals, a més de les inversions previstes enguany.

La regidora de Serveis Econòmics, Lara Torres, destaca que és la primera vegada que es fa una audiència pública -“un acte de transparència, per donar confiança amb l’administració”- i argumenta que enguany té més sentit que mai.

El pressupost del consistori -aprovat a finals de desembre- puja a 74 milions d’euros. Està centrat en cobrir les necessitats socials i ajudar als diferents sectors econòmics de la població, afectats per la crisi derivada de la pandèmia.

Tot plegat s’exposarà en l’audiència pública d’aquest dijous. Per accedir-hi, cal consultar el web lloret.cat on hi ha l’enllaç amb la plataforma ZOOM. La sessió anirà a càrrec de l’alcalde de Lloret, Jaume Dulsat i la regidora de Serveis Econòmics, Lara Torres, juntament amb l’interventor i tècnics.

- Publicitat -

El + Vist

Campanya de donació de sang a Lloret amb la col·laboració de la Immaculada Concepció

Els alumnes de 3r d'ESO han creat el lema 'A tu te'n sobra, a ells els en falta' i han fet els cartells i la difusió. La campanya es farà aquest dijous i divendres.

Lloret acull una campanya de reciclatge d’envasos al mercat setmanal del Rieral

És una iniciativa de l’Associació de Marxants de les Comarques de Girona i PIMEComerç Girona amb la col·laboració de l’Associació de Comerciants i l’Ajuntament de Lloret.

La sèrie ‘Vida perfecta’, on hi surt Paco Moreno, s’estrena als EUA amb HBO MAX

Paco Moreno, que acaba de rodar la segona temporada, destaca que VIDA PERFECTA és una "sèrie innovadora en el sentit que el 90% la conformen dones".