Dilluns, 25 gener 2021
6.1 C
Lloret de Mar

L’Alcalde de Lloret valora positivament la inversió feta a la pàgina web de Ronaldinho

Darreres Notícies

Consulta l’ordre del dia del ple ordinari del dilluns 25 de gener (16:30 hores)

CONVOCATÒRIA PLE ORDINARI Data: Dilluns, 25 de gener de 2021Hora: 16:30 h.Lloc: Es farà de manera...

El temporal Glòria, un any després, a Lloret de Mar

Les afectacions més destacades –que ja han estat reparades- es van produir al passeig marítim i al passeig Ferran Agulló de Fenals.

La justícia manté la data de les eleccions per al 14F

El govern no es planteja ni un nou decret ni una nova data electoral i esperen la decisió definitiva del Tribunal Superior de Justícia, que podria ser com a màxim el dia 8 de febrer.

Maria Antònia Batlle, número 5 a la llista gironina de Junts per Catalunya

La lloretenca, llicenciada en dret i empresària del sector turístic, afronta aquesta nova etapa en el món polític amb "honor i ganes de treballar per Lloret i Catalunya".

Lloret acull la meitat de rodatges al 2020, a causa de la pandèmia de la Covid-19

El municipi ha estat la localització escollida per al rodatge de diverses escenes de la superproducció 'Uncharted' i també de sèries com 'El inocente', 'Vida perfecta', 'Merlí' o 'Todos mienten'.

Valoració positiva per part de l'Alcade, Xavier Crespo, en relació a la inversió anual que Lloret de Mar fa a la pàgina web de Ronaldinho. Es tracta de 200 mil euros anuals, una inversió que sembla ser ja està coberta. Així ho ha afirmat l'Alcalde després que l'astre futboler visités la setmana passada Lloret de Mar. Considera que aquests diners serveixen per aconseguir que la marca Lloret de Mar i la seva relació amb l'esport cada vegada es conegui més.

 

Però la visita de Ronaldinho a Lloret de Mar ha provocat més reaccions sobretot per part de la oposició que va qualificar aquest acte d'electoralista ja que s'ha organitzat a menys de 2 mesos dels comicis municipals. Xavier Crespo davant aquestes afirmacions ha defensat que en aquests moments els toca governar a ells.

 

A banda de la part més polèmica dimecres passat més d'un va conèixer la part més humana de  Ronaldinho. Una persona agradable a qui li agrada el que fa, només cal veure'l com somriu.

 

El tret més destacable del futbolista és doncs el seu somriure encara que si parlem de somriures hem de destacar molt notablement els de tots els nens que van fotografiar-se amb ell i que van poder tocar-lo i veure'l de molt a prop fent realitat d'aquesta manera un dels seus somnis.

- Publicitat -

El + Vist

Campanya de donació de sang a Lloret amb la col·laboració de la Immaculada Concepció

Els alumnes de 3r d'ESO han creat el lema 'A tu te'n sobra, a ells els en falta' i han fet els cartells i la difusió. La campanya es farà aquest dijous i divendres.

Lloret acull una campanya de reciclatge d’envasos al mercat setmanal del Rieral

És una iniciativa de l’Associació de Marxants de les Comarques de Girona i PIMEComerç Girona amb la col·laboració de l’Associació de Comerciants i l’Ajuntament de Lloret.

L’Ajuntament ja ha fet el sorteig per conformar les meses electorals per si les eleccions es fan el 14F

Ahir a la tarda es tancava el termini per fer el sorteig, però les eleccions pengen d'un fil: entre avui i demà el TSJC ha de prendre una decisió.