Dijous, 25 febrer 2021
9.4 C
Lloret de Mar
Les guardioles de la xocolatada solidària (AMPA Pere Torrent)

L’AMPA del Pere Torrent donarà 1.000 euros per a la investigació del càncer infantil

Són diners que ha recaptat amb la quarta edició de la xocolatada solidària, que aquest any s'ha fet amb moltes mesures per la situació de pandèmia.

Les guardioles de la xocolatada solidària (AMPA Pere Torrent)

Darreres Notícies

Emilce Prida, Laia Urpí i Adriana Daniela Dan, guanyadores del concurs de fotografia comunitària

La primera imatge mostra El Puntet, des de lluny, en blanc i negre; la segona, una posta de sol des de Can Xardó; i la tercera, el detall d'una flor lila.

L’Obreria organitzarà dos Balls de Plaça el 24 de juliol, perquè també puguin ballar les Obreres del 2020

Ho ha anunciat l'Obrer Major coincidint amb la celebració de l'Aplec dels Perdons aquest proper diumenge, que es farà només amb els actes litúrgics.

El CDA ha pogut atendre l’increment d’usuaris, que s’han triplicat per la pandèmia

De moment, el Centre de Distribució d'Aliments segueix funcionant al Pavelló Municipal d'Esports, però ja queda poc per traslladar-lo al centre del municipi.

Força Lloret demana que es convoqui una nova convocatòria per sol·licitar beques menjador

La formació critica la "mala gestió" que s'ha fet d'aquestes ajudes i reclama, també, que es paguin amb retroactivitat des de l'octubre. L'Ajuntament assegura que ho està estudiant.

Meraki Films roda el seu nou curtmetratge al Puntet durant tot un cap de setmana

Una vintena de persones especialistes en tots els àmbits han col·laborar en fer realitat el curt 'MOLLY. The Strange Life of A Contemporary Artist', de Greoor Macoli.

L’AMPA de l’escola Pere Torrent donarà prop de 1.000 euros a la investigació del càncer infantil. L’entitat ha aconseguit recaptar aquesta quantitat a través de la quarta edició de la xocolatada solidària.

Una representant de l’associació de mares i pares d’alumnes, Sonia Miranda, explica que aquest any la situació de pandèmia no ha permès fer la celebració en les mateixes condicions, però han volgut seguir apostant per impulsar una activitat benèfica.

Els donatius han permès ajuntar un total de 983 euros, que s’entregaran a l’Hospital Sant Joan de Déu per a la investigació del càncer infantil. Per a l’AMPA, a banda de recaptar diners, la iniciativa és important perquè permet conscienciar els alumnes de la importància de col·laborar en una causa com aquesta.

“Ells han pres una consciència molt bonica del que és ser solidaris; i, malgrat les dificultats del moment, tothom ha aportat el seu granet de sorra perquè entre tots ajudem”

Sonia Miranda

Des de l’associació han volgut agrair la col·laboració de les famílies, del centre i també de diversos comerciants del municipi.

Preparant la xocolatada solidària (AMPA Pere Torrent)
Preparant la xocolatada solidària (AMPA Pere Torrent)

Sonia Miranda vol posar de manifest, també, la gran tasca que ha dut a terme l’AMPA per poder organtizar la quarta xocolatada solidària. I és que l’AMPA és molt participativa i, segons Sonia Miranda, té moltes ganes de seguir treballant per a l’alumnat, l’escola i les famílies.

Per tant, les valoracions són molt bones i la voluntat de l’AMPA és que la xocolatada solidària es mantingui cada any.

- Publicitat -

El + Vist

L’Escola de Gimnàstica Rítmica Lloret participarà en dos torneigs virtuals

Les noies d’individuals de base participaran al torneig del club Rítmica Vilablareix aquest dimecres; el conjunt infantil absolut participarà a un torneig de la Federació Basca de Rítmica de cara a divendres.

L’Iron, d’un any i mig, l’última incorporació de la Unitat Canina de la policia

Ara mateix la formen 4 gossos: tres femelles –la Maya, Mia i Luna- a les quals s’hi ha sumat l’Iron. La seva propietària el va recollir d’una protectora quan era ben petit.

La vacunació a persones amb gran dependència comença aquest dimarts al CAP del Rieral

Des de l’atenció primària es contactarà via telefònica amb aquests usuaris per saber si volen rebre la vacuna. Un cop donin la seva conformitat, se’ls programarà per a la vacunació als diferents centres.