Dimecres, 3 març 2021
11.3 C
Lloret de Mar
Sheetal Mavlankar, a la inauguració de l'exposició

Les dones del Club de Lectura Fàcil organitzen una sèrie d’activitats relacionades amb l’Índia

Avui mateix, hi ha una xerrada titulada 'Increíbles mujeres de la Índia', a les 19 hores a la Biblioteca, on també hi ha l'exposició 'Increïble Índia'.

Sheetal Mavlankar, a la inauguració de l'exposició

Darreres Notícies

L’Ajuntament pagarà la retroactivitat de les beques menjador des del 15 de setembre

Tots els grups de l'oposició han criticat la mala gestió de l'equip de govern a l'hora d'atorgar les beques, tot i que celebren que es pagui la retroactivitat.

La Policia Local de Lloret intervé dues festes il·legals

Les festes, amb més de 20 persones implicades, tenien lloc en finques privades i no respectaven les mesures antiCovid ni tampoc les restriccions de mobilitat.

Els treballs del camí de ronda entre Lloret i Fenals començaran en tres mesos

S’hi destinaran 730.000 euros. Aquests detalls s’han donat a conèixer en el ple d’aquest dilluns, quan s’ha ratificat per unanimitat l’acord entre l’equip de govern i la propietat.

Autodefensa Marga organitza un taller per a dones amb motiu del 8M

És una activitat gratuïta, per a noies a partir de dotze anys, amb l’objectiu d’aprendre a defensar-se i millorar l’autoconfiança.

La il·lusió i emoció de les noves obreres de Santa Cristina

Les acompanyaran els balladors, que enguany són Eduard Torrent, Enric Termes, Lluís Comas i Alex Babio.

Increíbles mujeres de la Índia és el títol de la xerrada que organtizen per aquesta tarda les dones del Club de Lectura Fàcil. L’objectiu, tal com explica una d’elles, Sheetal Mavlankar, és parlar de diferents dones que han fet algun canvi social a l’Índia.

La xerrada es farà avui divendres, a les set de la tarda, a la sala polivalent de la Biblioteca.

Allà mateix, a la sala d’exposicions, s’hi pot visitar l’exposició que les mateixes dones del Club de Lectura Fàcil han organitzat, també vinculada amb l’Índia. De fet, es titula Increïble Índia.

Les dues activitats, la xerrada i l’exposició, s’emmarquen en els actes per commemorar el Dia Internacional de la Dona. I no acaben aquí, perquè de cara a la setmana que ve el Club de Lectura Fàcil també té programades més activitats.

Divendres 13 de març, a la sala infantil del mateix equipament, es farà la lectura del conte El camí i l’obra de teatre infantil La lluvia, amb infants de l’Índia. Serà a les sis de la tarda.

De cara a dissabte 14, hi haurà un taller de henna, a les onze, també a la sala infantil de la Biblioteca. I l’endemà, diumenge 15, a la plaça de la Vila, es farà la Festa Holi, de colors, d’onze a una. L’última de les activitats arribarà el 21 de març, amb una sessió de jocs tradicionals de l’Índia, a la sala infantil de la Biblioteca.

- Publicitat -

El + Vist

El govern assegura que les escoles apliquen correctament els protocols de ventilació

El ple ha aprovat una moció de Cs amb una esmena a la totalitat del govern per recordar a les direccions de les escoles la importància de seguir les orientacions de ventilació de la Generalitat.

Oferir experiències per al turisme familiar, pot marcar la diferència a Lloret de Mar

Aquesta és una de les recomanacions que fa la consultora Castro a Lloret de Mar, per millorar la seva competitivitat amb el turisme familiar.

Consulta l’ordre del dia del ple del dilluns 1 de març (16:30 hores)

CONVOCATÒRIA PLE ORDINARI Data: Dilluns, 1 de març de 2021Hora: 16:30 h.Lloc: Es farà de manera telemàtica