Divendres, 26 febrer 2021
14.8 C
Lloret de Mar
Infants, al servei de menjador d'una escola (Ajuntament de Lloret).

Les famílies de Lloret comencen a rebre aquesta setmana les beques menjador

La regidora de Benestar i Família, Arantxa Jimenez, ha demanat "disculpes" i assenyala que "és un ajut que ha arribat una mica tard, en el segon trimestre (del curs) arran de la situació i per la complexitat" de la pandèmia.

Infants, al servei de menjador d'una escola (Ajuntament de Lloret).

Darreres Notícies

Comença la vacunació a persones grans amb dependència a Lloret de Mar

Des d'aquest dimarts, es vacunen 90 persones al dia de mitjana al CAP del Rieral. Són grans dependents, cuidadors i convivents.

Canvis Procicat: reobren els centres comercials i el 2n curs universitari serà presencial

És la principal mesura que ha anunciat el Procicat, que també amplia l'aforament a piscines i a l'esport interior, i permet colònies de grups bombolla.

Consulta l’ordre del dia del ple del dilluns 1 de març (16:30 hores)

CONVOCATÒRIA PLE ORDINARI Data: Dilluns, 1 de març de 2021Hora: 16:30 h.Lloc: Es farà de manera...

Una sentència inclou per primer cop treballadors fixes discontinus en un ERTO

El jutge reconeix aquest dret als empleats de l'hotel Don Juan, de Lloret de Mar, que es troben en aquesta situació.

Els jardins de Santa Clotilde, escenari “espectacular” del programa ‘A2veus’ de TV3

Han acollit un concert en streaming de les Roba Estesa, que han triat un cantant no professional per cantar amb elles.

Les famílies de Lloret de Mar comencen a rebre les ajudes per al menjador escolar a partir d’aquesta setmana. L’Ajuntament reconeix que en aquest curs van amb retard amb les beques a causa de l’excepcionalitat marcada per la pandèmia.

La regidora de Benestar i Família, Arantxa Jimenez, ha demanat “disculpes” i assenyala que “és un ajut que ha arribat una mica tard, en el segon trimestre (del curs) arran de la situació i per la complexitat” de la pandèmia. Afegeix que “en aquest curs es bequen més alumnes que ho necessiten” per la crisi derivada del coronavirus.

Servei de menjador escolar.

A partir d’aquesta setmana, en concret des d’aquest dilluns, s’estan notificant les beques menjador de l’Ajuntament de Lloret de Mar. Segons fonts municipals, els ajuts es comencen a rebre des del primer de febrer.

L’ajuntament explica que la notificació permetrà saber si la beca està concedida, denegada o si es pot presentar un requeriment. Cal afegir que les targetes moneder –una altra modalitat d’ajuda, que també atorga el consistori- arribaran uns dies més tard. Però en qualsevol cas tindran efecte retroactiu des del dia 1 de febrer.

Aquestes ajudes van ser demanades al mes de novembre i s’atorguen a famílies amb necessitat. I no s’atorguen en cas que la família ja rebi l’ajuda corresponent del Consell Comarcal de La Selva. L’objectiu de les beques menjador és donar suport a les famílies que tenen dificultats econòmiques per cobrir les despeses del menjador escolar o alimentar els seus fills.

Aquestes beques es destinen a famílies d’alumnes de segon cicle d’educació infantil, educació primària i des d’aquest curs, i com a novetat, també d’educació secundària. Hi ha dues modalitats. Una d’ajut o beca per al servei del menjador i una altra en format de targeta moneder (per gastar en establiments d’alimentació, una modalitat creada durant la pandèmia, amb una gran acceptació). En les dues ajudes, l’import màxim és de 3 euros per cada dia lectiu.

- Publicitat -

El + Vist

L’Escola de Gimnàstica Rítmica Lloret participarà en dos torneigs virtuals

Les noies d’individuals de base participaran al torneig del club Rítmica Vilablareix aquest dimecres; el conjunt infantil absolut participarà a un torneig de la Federació Basca de Rítmica de cara a divendres.

Oferir experiències per al turisme familiar, pot marcar la diferència a Lloret de Mar

Aquesta és una de les recomanacions que fa la consultora Castro a Lloret de Mar, per millorar la seva competitivitat amb el turisme familiar.

La vacunació a persones amb gran dependència comença aquest dimarts al CAP del Rieral

Des de l’atenció primària es contactarà via telefònica amb aquests usuaris per saber si volen rebre la vacuna. Un cop donin la seva conformitat, se’ls programarà per a la vacunació als diferents centres.