Divendres, 22 gener 2021
9.7 C
Lloret de Mar
El carrer de l'Oliva, tallat entre Sènia del Rabic i Sant Pere

Les obres d’arranjament del carrer de l’Oliva el mantindran tallat fins a finals d’abril

Són obres de millora de la canalització del clavegueram i altres serveis, i la renovació dels paviments i les voreres.

El carrer de l'Oliva, tallat entre Sènia del Rabic i Sant Pere

Darreres Notícies

El temporal Glòria, un any després, a Lloret de Mar

Les afectacions més destacades –que ja han estat reparades- es van produir al passeig marítim i al passeig Ferran Agulló de Fenals.

La justícia manté la data de les eleccions per al 14F

El govern no es planteja ni un nou decret ni una nova data electoral i esperen la decisió definitiva del Tribunal Superior de Justícia, que podria ser com a màxim el dia 8 de febrer.

Maria Antònia Batlle, número 5 a la llista gironina de Junts per Catalunya

La lloretenca, llicenciada en dret i empresària del sector turístic, afronta aquesta nova etapa en el món polític amb "honor i ganes de treballar per Lloret i Catalunya".

Lloret acull la meitat de rodatges al 2020, a causa de la pandèmia de la Covid-19

El municipi ha estat la localització escollida per al rodatge de diverses escenes de la superproducció 'Uncharted' i també de sèries com 'El inocente', 'Vida perfecta', 'Merlí' o 'Todos mienten'.

Lloret, un dels punts de pas de la Tradeinn Cursa contra el Càncer de Girona

L’objectiu és recaptar diners per a la lluita i les investigacions oncològiques, en un any en què la majoria d’ajudes s’han destinat a la pandèmia de la Covid-19.

El carrer de l’Oliva estarà tallat fins a finals d’abril. L’Ajuntament ha començat les obres de millora de la canalització del clavegueram i d’altres serveis del tram que va del carrer Sant Pere fins a Sènia del Rabic.

Ho ha detallat el regidor de Seguretat Ciutadana, Jordi Sais, que afegeix que les obres inclouen la renovació dels paviments i les voreres.

Les obres s’allargaran unes quinze setmanes i durant aquest temps no s’hi podrà passar ni circulant ni a peu. A banda d’aquest tall, cal recordar que en els horaris d’entrada i sortida de les escoles Immaculada Concepció i Esteve Carles també es talla el carrer Rector Felip i Gibert. Per tot plegat, la Policia Municipal recomana que s’eviti circular per aquest entorn.

De fet, hi ha cartells a tots els carrers que porten a aquesta intersecció per avisar de les obres i preveure rutes alternatives.

Les obres al carrer de l’Oliva tenen un cost previst de 180.000 euros, IVA inclòs. És el primer carrer que s’arranja aquest 2021, tot i que es fa amb pressupost del 2020. El regidor espera, al llarg d’aquest any, poder licitar obres a altres zones del municipi per començar-les després de l’estiu.

Jordi Sais demana paciència als veïns i els recorda que tots aquests treballs són per un bé comú.

- Publicitat -

El + Vist

Campanya de donació de sang a Lloret amb la col·laboració de la Immaculada Concepció

Els alumnes de 3r d'ESO han creat el lema 'A tu te'n sobra, a ells els en falta' i han fet els cartells i la difusió. La campanya es farà aquest dijous i divendres.

Lloret acull una campanya de reciclatge d’envasos al mercat setmanal del Rieral

És una iniciativa de l’Associació de Marxants de les Comarques de Girona i PIMEComerç Girona amb la col·laboració de l’Associació de Comerciants i l’Ajuntament de Lloret.

La sèrie ‘Vida perfecta’, on hi surt Paco Moreno, s’estrena als EUA amb HBO MAX

Paco Moreno, que acaba de rodar la segona temporada, destaca que VIDA PERFECTA és una "sèrie innovadora en el sentit que el 90% la conformen dones".