22.9 C
Lloret de Mar
El pati del centre, amb alumnes, en una foto d'arxiu.

L’institut Sant Quirze engega la campanya ‘Adopta una planta’ per conscienciar els alumnes

El centre fa una crida per rebre plantes i fer-les servir per separar les zones del pati.

El pati del centre, amb alumnes, en una foto d'arxiu.

Darreres Notícies

L’Institut Sant Quirze ha posat en marxa la campanya “Adopta una planta”, amb l’objectiu de fer més agradable el pati del centre. Es tracta d’una activitat de tutoria, que, a més, vol conscienciar els alumnes de la cura de les plantes, per aconseguir que siguin més autònoms i responsables.

- Publicitat -

Com que el protocol de seguretat de la Covid-19 demana que el pati estigui delimitat per tal de no barrejar els grups, des del centre han pensat que una bona manera és separar els espais amb plantes. Així, l’institut convida tothom que tingui testos o plantes a casa que no faci servir, a donar-les al centre.

El director de l’Institut Sant Quirze, Carles Grabuleda, assenyala que la idea prové del professorat del centre.

Cartell de la campanya.

Des de l’institut destaquen que els alumnes es faran responsables de les plantes, per veure a quines cal regar més o posar en un espai de més llum. En aquest sentit, el Sant Quirze fa una crida als veïns perquè els portin plantes que siguin especialment d’exterior.

Carles Grabuleda recorda que són un institut nou, de només dos cursos de vida, amb Primer i Segon de la ESO en funcionament. Com que disposen d’espai, en el lloc provisional on estan, han dividit cada curs en tres grups bombolla de 20 alumnes, els quals compten en el pati amb la seva zona d’esbarjo.

spot_img

El + Vist