Divendres, 26 febrer 2021
14.8 C
Lloret de Mar
Iron, a davant d'un vehicle de la Policia Local de Lloret.

L’Iron, d’un any i mig, l’última incorporació de la Unitat Canina de la policia

Ara mateix la formen 4 gossos: tres femelles –la Maya, Mia i Luna- a les quals s’hi ha sumat l’Iron. La seva propietària el va recollir d’una protectora quan era ben petit.

Iron, a davant d'un vehicle de la Policia Local de Lloret.

Darreres Notícies

La masia de Can Saragossa se suma als espais que tramiten l’IdCAT

Amb aquest nova seu, Lloret de Mar compta amb quatre equipaments que faciliten aquest identificador. Els altres tres són l’OIAC, el Puntet i la Biblioteca.

Comença la vacunació a persones grans amb dependència a Lloret de Mar

Des d'aquest dimarts, es vacunen 90 persones al dia de mitjana al CAP del Rieral. Són grans dependents, cuidadors i convivents.

Una sentència inclou per primer cop treballadors fixes discontinus en un ERTO

El jutge reconeix aquest dret als empleats de l'hotel Don Juan, de Lloret de Mar, que es troben en aquesta situació.

Els jardins de Santa Clotilde, escenari “espectacular” del programa ‘A2veus’ de TV3

Han acollit un concert en streaming de les Roba Estesa, que han triat un cantant no professional per cantar amb elles.

Concert a la carta, amb Lluís Gavaldà, al Teatre de Lloret

Acompanyat de Joan-Pau Chaves, oferiran un concert acústic, adaptat a la nova situació que ha provocat la Covid19, amb la peculiaritat que el públic demana les cançons del repertori.

Iron, un pastor belga d’un any i mig, és l’última incorporació a la unitat canina de la Policia Local de Lloret de Mar.

Ara mateix la formen quatre gossos: tres femelles –la Maya, Mia i Luna- a les quals s’hi ha sumat l’Iron. La seva propietària el va recollir d’una protectora quan era ben petit.

Com la resta de la unitat canina, aquest gossos –entrenats i formats des que són cadells- presenten una elevada efectivitat en detectar narcòtics i substàncies estupefaents.

Aquests gossos tenen una efectivitat elevada en detectar narcòtics i substàncies estupefaents

Francisco Alonso, cap de la secció canina, exposa que la feina del dia a dia consisteix en “patrullar a peu per zones on se sospita que hi ha consum o venda” de drogues, a més de passar pels barris, centre i per l’oci nocturn a l’estiu”. A més, els gossos de la Unitat Canina també fan demostracions a les escoles. Unes activitats que ara mateix no es poden fer per la Covid.

Iron, l’únic mascle de la unitat canina de la Policia Local de Lloret.

Recordem que aquests animals viuen amb els seus amos les 24 hores del dia, a qui acompanyen a la feina. Per acostumar-se a l’entorn de la vila i de la policia, hi van des que són petits. I quan han rebut la formació, entren a treballar quan tenen 14 o 15 mesos.

Des de fa poc els quatre gossos -l’Iron, la Maya, la Mia i la Luna- formen part de l’Ajuntament, arran del conveni de col·laboració pels propers quatre anys en què el consistori assumeix el manteniment, l’assistència veterinària i l’alimentació dels animals.

- Publicitat -

El + Vist

L’Escola de Gimnàstica Rítmica Lloret participarà en dos torneigs virtuals

Les noies d’individuals de base participaran al torneig del club Rítmica Vilablareix aquest dimecres; el conjunt infantil absolut participarà a un torneig de la Federació Basca de Rítmica de cara a divendres.

Oferir experiències per al turisme familiar, pot marcar la diferència a Lloret de Mar

Aquesta és una de les recomanacions que fa la consultora Castro a Lloret de Mar, per millorar la seva competitivitat amb el turisme familiar.

La vacunació a persones amb gran dependència comença aquest dimarts al CAP del Rieral

Des de l’atenció primària es contactarà via telefònica amb aquests usuaris per saber si volen rebre la vacuna. Un cop donin la seva conformitat, se’ls programarà per a la vacunació als diferents centres.