Dissabte, 16 gener 2021
12 C
Lloret de Mar

Lloret de Dalt organitza una recollida solidària per al Centre de Distribució d’Aliments

El veïnat de la urbanització col·labora així amb la recollida que faran l'Ajuntament i Càritas la setmana que ve.

Darreres Notícies

L’esport de Lloret es mobilitza per dir ‘ja n’hi ha prou’ i reivindicar el retorn de la pràctica esportiva

Els assistents han aclamat la tornada a la pràctica esportiva i han protestat pel tracte que està rebent l'esport per part de les administracions.

El Govern deixa sense efecte la convocatòria del 14-F i anuncia les eleccions per al 30 de maig

El govern firma el decret d'ajornament de les eleccions del 14F "perquè ningú hagi de renunciar al dret a vot".

César Martínez agafa el relleu de Joaquim Martín al capdavant de la policia local de Lloret de Mar

El fins ara sotsinspector, de 55 anys, va arribar el 2009 a Lloret procedent de la policia de Granollers.

L’Hospital Sociosanitari de Lloret de Mar inicia la vacunació contra la Covid-19

S’han vacunat un total de 60 pacients i també rebran la primera dosi un total de 55 professionals, entre aquest dijous i divendres.

S’obre el termini per optar als horts de Can Ribalaigua

Els poden demanar únicament les persones empadronades a Lloret i les autoritzacions tenen una vigència de quatre anys.

El veïnat de la urbanització Lloret de Dalt organitza una recollida d’aliments per donar al Centre de Distribució d’Aliments de Lloret de Mar. Recordem que, arran de la pandèmia, la temporada turística ha estat molt minsa i fins i tot nul·la per a molts establiments, fet que ha provocat que el servei de Càritas hagi doblat el nombre d’usuaris.

Veient que hi ha tantes famílies en situació de vulnerabilitat al municipi, el president de l’Associació de veïnes i veïns de Lloret de Dalt, Lluís Cruz, explica que han decidit aportar el seu granet de sorra.

“Amb una mica d’empatia i posar-te en el lloc dels altres no podíem mirar cap a una altra banda i vam decidir cooperar i participar d’aquesta recollida d’aliments”

Lluís Cruz

Atenent a la petició que els han fet des del CDA, Lluís Cruz explica que demanen aliments bàsics, com són l’oli, la llei, les conserves o la pasta, però també productes infantils (sobretot farinetes, cereals i llet per a nadons) i, ara que s’acosten les festes, productes nadalencs.  

L’associació de veïnes i veïns de Lloret de Dalt es va crear fa menys d’un any i tenia previstes diferents activitats al llarg del 2020, que han quedat suspeses per la situació de pandèmia. Així doncs, la recollida solidària és la primera activitat que organitzen i estan molt satisfets de poder col·laborar amb el municipi.

La iniciativa es destina especialment als habitants de la urbanització, però està oberta a tothom. La voluntat és recollir aliments entre dijous, divendres i dissabte, per poder-los portar al CDA dilluns vinent. I és que la setmana que ve l’Ajuntament i Càritas faran una campanya de recollida al pavelló municipal d’esports, ja que el Gran Recapte aquest any serà virtual.

Les persones que vulguin fer el seu donatiu a Lloret de Dalt poden portar els aliments al pàrquing del carrer de la Serra del Berguedà, número 17, demà, divendres o dissabte, entre les nou del matí i les set de la tarda.

- Publicitat -

El + Vist

L’Ajuntament organitza una audiència pública sobre el pressupost del 2021

Serà aquest dijous, 14 de gener, a les 7 de la tarda, en format virtual. A través de la plataforma ZOOM.

Comencen a vacunar-se els professionals dels hospitals de Blanes i Calella

Aquesta setmana ha arribat una primera remesa de 150 dosis -75 per a cada centre- i es preveu que n'arribin més en els pròxims dies.

Força Lloret demana la retroactivitat en el pagament de les beques menjador

El grup municipal a l’oposició considera que la gestió d’aquestes ajudes no ha estat encertada i assenyala que la convocatòria s’ha fet tard, provocant que els beneficiaris només puguin gaudir-les a partir del mes de febrer.