Dilluns, 25 gener 2021
9.3 C
Lloret de Mar
Imserso

Lloret de Mar acull unes 300.000 pernoctacions anuals a través de l’Imserso

Arreu de l'Estat, se'n beneficien un milió de pensionistes i hi participen uns 300 hotels, dotze dels quals són a Lloret de Mar.

Imserso

Darreres Notícies

Consulta l’ordre del dia del ple ordinari del dilluns 25 de gener (16:30 hores)

CONVOCATÒRIA PLE ORDINARI Data: Dilluns, 25 de gener de 2021Hora: 16:30 h.Lloc: Es farà de manera...

El temporal Glòria, un any després, a Lloret de Mar

Les afectacions més destacades –que ja han estat reparades- es van produir al passeig marítim i al passeig Ferran Agulló de Fenals.

La justícia manté la data de les eleccions per al 14F

El govern no es planteja ni un nou decret ni una nova data electoral i esperen la decisió definitiva del Tribunal Superior de Justícia, que podria ser com a màxim el dia 8 de febrer.

Maria Antònia Batlle, número 5 a la llista gironina de Junts per Catalunya

La lloretenca, llicenciada en dret i empresària del sector turístic, afronta aquesta nova etapa en el món polític amb "honor i ganes de treballar per Lloret i Catalunya".

Lloret acull la meitat de rodatges al 2020, a causa de la pandèmia de la Covid-19

El municipi ha estat la localització escollida per al rodatge de diverses escenes de la superproducció 'Uncharted' i també de sèries com 'El inocente', 'Vida perfecta', 'Merlí' o 'Todos mienten'.

Lloret de Mar acull unes 300.000 pernotacions anuals a través de l’Imserso, el programa de turisme per a pensionistes que impulsa el govern central. D’aquestes, 80.000 estades es faran entre novembre i gener i es calcula que donaran feina a 557 persones.

El president del gremi d’hotelers, Enric Dotras, defensa aquest programa perquè permet a persones grans viatjar a preus reduïts i, sobretot, perquè permet a dotze hotels de la vila allargar la temporada.

I aprofitant que poden obrir gràcies als clients de l’Imserso, aquests hotels treballen amb altres mercats, com el turisme esportiu o de congressos, que també venen fora de temporada. A més, Dotras assegura que el perfil dels usuaris de l’Imserso beneficia altres sectors de la destinació.

Tot i així, el representant dels hotelers remarca que si no s’apuja el preu de les estades, el sector haurà de rebutjar atendre aquests visitants, perquè al final els generarà més costos que beneficis.

Els viatges de l’Imserso, dividits en dues tandes, comencen a l’octubre i acaben al juny. Arreu de l’Estat, se’n beneficien un milió de pensionistes i hi participen uns 300 hotels, dotze dels quals són a Lloret de Mar.

- Publicitat -

El + Vist

Campanya de donació de sang a Lloret amb la col·laboració de la Immaculada Concepció

Els alumnes de 3r d'ESO han creat el lema 'A tu te'n sobra, a ells els en falta' i han fet els cartells i la difusió. La campanya es farà aquest dijous i divendres.

Lloret acull una campanya de reciclatge d’envasos al mercat setmanal del Rieral

És una iniciativa de l’Associació de Marxants de les Comarques de Girona i PIMEComerç Girona amb la col·laboració de l’Associació de Comerciants i l’Ajuntament de Lloret.

L’Ajuntament ja ha fet el sorteig per conformar les meses electorals per si les eleccions es fan el 14F

Ahir a la tarda es tancava el termini per fer el sorteig, però les eleccions pengen d'un fil: entre avui i demà el TSJC ha de prendre una decisió.