20.3 C
Lloret de Mar
L'alcalde i altres participants al fòrum BTM de la setmana passada

Lloret de Mar comença a treballar en la comercialització en línia de la destinació per al 2021

L'Ajuntament dona per tancada la temporada actual, pel que fa a la recepció de turistes.

L'alcalde i altres participants al fòrum BTM de la setmana passada

Darreres Notícies

Lloret de Mar ha començat a treballar per comercialitzar en línia la destinació de cara a la temporada del 2021. Argumenta que les restriccions per la Covid impedeixen la feina presencial com s’havia fet fins ara: és a dir, no hi ha fires, ni accions en els països d’origen ni tampoc tour-operació.

Per aquest motiu, l’Ajuntament, al costat de Lloret Turisme i del sector, ha iniciat aquests dies un pla de transformació digital de la destinació, que a l’estiu ha rebut un 60% menys de turistes i que de març a juny no va tenir ni visitants ni pernoctacions.

L’alcalde de Lloret de Mar, Jaume Dulsat, conclou que “no podem estar parats, fem un esforç i feina conjunta amb el sector”. L’Ajuntament treballa per col·laborar amb els establiments i potenciar la comercialització en línia. A causa de la Covid-19, Lloret dona la temporada per acabada pel que fa a recepció de turistes.

L’alcalde Dulsat, intervenint al BTM.

Aquesta feina conjunta amb el sector es va anunciar al fòrum BTM, de la setmana passada, on representants lloretencs van destacar el pla integral de prevenció de la Covid-19, que l’Ajuntament va posar en marxa al maig i que va ser el primer de tot l’Estat espanyol. El pla va incloure un control de l’aforament de platges, zonificació de les zones de bany i formació en línia per a 8.500 persones del sector.

Divisio a les platges de Lloret aquest estiu del 2020 gerio cat
Divisió a les platges de Lloret aquest estiu del 2020 (gerio.cat).

La campanya va generar més de 187 milions d’impactes en mitjans d’arreu del món.

spot_img

El + Vist