Dimecres, 3 març 2021
10 C
Lloret de Mar
Uns infants al menjador escolar (Fundació SER-GI)

Lloret en Comú demana la dimissió de la regidora de Benestar i Família pel retard de les beques menjador

La regidora, Arantxa Jiménez, creu que el problema no ha estat la manca de lideratge polític, sinó la saturació per la crisi del coronavirus, i assegura que estudiaran la possibilitat de pagar el primer trimestre amb retroactivitat.

Uns infants al menjador escolar (Fundació SER-GI)

Darreres Notícies

L’Ajuntament pagarà la retroactivitat de les beques menjador des del 15 de setembre

Tots els grups de l'oposició han criticat la mala gestió de l'equip de govern a l'hora d'atorgar les beques, tot i que celebren que es pagui la retroactivitat.

La Policia Local de Lloret intervé dues festes il·legals

Les festes, amb més de 20 persones implicades, tenien lloc en finques privades i no respectaven les mesures antiCovid ni tampoc les restriccions de mobilitat.

Els treballs del camí de ronda entre Lloret i Fenals començaran en tres mesos

S’hi destinaran 730.000 euros. Aquests detalls s’han donat a conèixer en el ple d’aquest dilluns, quan s’ha ratificat per unanimitat l’acord entre l’equip de govern i la propietat.

Autodefensa Marga organitza un taller per a dones amb motiu del 8M

És una activitat gratuïta, per a noies a partir de dotze anys, amb l’objectiu d’aprendre a defensar-se i millorar l’autoconfiança.

La il·lusió i emoció de les noves obreres de Santa Cristina

Les acompanyaran els balladors, que enguany són Eduard Torrent, Enric Termes, Lluís Comas i Alex Babio.

Lloret En Comú demana la dimissió de la regidora de Benestar i Família, Arantxa Jiménez. El grup de l’oposició creu que la regidora hauria de dimitir pel retard en l’entrega de les beques menjador. Per la seva banda, la regidora, que ja va demanar disculpes pel retard, creu que la seva dimissió no serviria de res i remarca que el retard no ve donat per manca de lideratge polític, sinó per la complicada situació que es viu arran de la pandèmia.

El portaveu de Lloret en Comú, Miguel Gracia, considera que, en política, no n’hi ha prou amb demanar disculpes i insisteix en demanar la seva dimissió.

“Hi ha hagut un perjudici molt gran a les famílies pel gran retard de les beques i, en política, quan un s’equivoca d’aquesta manera tan greu no només ha de demanar disculpes, potser la dimissió hauria de ser una de les mesures a prendre”

Miguel Gracia

Arantxa Jiménez, es defensa negant que hagi faltat lideratge polític. I afegeix que, tot i que no justifiqui el retard amb les beques que atorga l’Ajuntament, les famílies amb més dificultats sí que han rebut beca des de principi de curs per part del Consell Comarcal.

“Jo no crec que la dimissió sigui la solució i no crec que el problema sigui per falta de lideratge. El principal motiu és el col·lapse del departament de Benestar i Família per la situació que estem vivint”

Arantxa Jiménez

D’altra banda, Lloret en Comú vol aclarir que el personal de Benestar i Família ha fet i està fent “una gran feina” per aconseguir que les famílies rebin la beca com més aviat millor. Però no entenen que s’encarregui d’aquesta gestió un departament que està saturat per la situació de pandèmia, quan abans les beques les gestionada Educació.

La regidora recorda que aquest canvi de gestió entre Educació i Benestar i Família es va fer el 2019, abans de la pandèmia, perquè són els Serveis Socials els que s’han d’encarregar de donar les ajudes als col·lectius més vulnerables.

Miguel Gracia critica, també, que l’Ajuntament atribueix la mala gestió a la situació de pandèmia, però els comuns creuen que el problema és la manca de lideratge polític en tots els departaments del Consistori.

Unes acusacions que Arantxa Jiménez nega completament, ja que assegura que la línia a seguir sempre l’ha tingut clara. Sigui com sigui, la regidora vol deixar clar que aquest mes de febrer totes les famílies becades rebran l’ajuda i afegeix que estan estudiant la possibilitat de pagar el primer trimestre de manera retroactiva.

- Publicitat -

El + Vist

El govern assegura que les escoles apliquen correctament els protocols de ventilació

El ple ha aprovat una moció de Cs amb una esmena a la totalitat del govern per recordar a les direccions de les escoles la importància de seguir les orientacions de ventilació de la Generalitat.

Consulta l’ordre del dia del ple del dilluns 1 de març (16:30 hores)

CONVOCATÒRIA PLE ORDINARI Data: Dilluns, 1 de març de 2021Hora: 16:30 h.Lloc: Es farà de manera telemàtica

Els jardins de Santa Clotilde, escenari “espectacular” del programa ‘A2veus’ de TV3

Han acollit un concert en streaming de les Roba Estesa, que han triat un cantant no professional per cantar amb elles.