Dimecres, 3 març 2021
13.7 C
Lloret de Mar
Els apartaments Bravapark en clar estat de deteriorament

Lloret en Comú reclama una solució per millorar l’estat dels antics apartaments Bravapark

La formació ha presentat una moció al ple de dilluns vinent per demanar al consistori que faci pressió a la propietat i que no descarti la possibilitat d'expropiar la finca.

Els apartaments Bravapark en clar estat de deteriorament

Darreres Notícies

L’Ajuntament pagarà la retroactivitat de les beques menjador des del 15 de setembre

Tots els grups de l'oposició han criticat la mala gestió de l'equip de govern a l'hora d'atorgar les beques, tot i que celebren que es pagui la retroactivitat.

La Policia Local de Lloret intervé dues festes il·legals

Les festes, amb més de 20 persones implicades, tenien lloc en finques privades i no respectaven les mesures antiCovid ni tampoc les restriccions de mobilitat.

Els treballs del camí de ronda entre Lloret i Fenals començaran en tres mesos

S’hi destinaran 730.000 euros. Aquests detalls s’han donat a conèixer en el ple d’aquest dilluns, quan s’ha ratificat per unanimitat l’acord entre l’equip de govern i la propietat.

Autodefensa Marga organitza un taller per a dones amb motiu del 8M

És una activitat gratuïta, per a noies a partir de dotze anys, amb l’objectiu d’aprendre a defensar-se i millorar l’autoconfiança.

La il·lusió i emoció de les noves obreres de Santa Cristina

Les acompanyaran els balladors, que enguany són Eduard Torrent, Enric Termes, Lluís Comas i Alex Babio.

Lloret en Comú reclama a l’Ajuntament que trobi una solució per l’antic edifici Bravapark de Fenals. La formació ha presentat una moció per debatre aquest tema al ple que se celebrarà dilluns vinent a la tarda.

Segons el portaveu dels comuns, Miguel Gracia, fa anys que els veïns de la zona es queixen perquè l’edifici està en estat d’abandonament, ofereix una imatge lamentable i, a més, provoca problemes de convivència. Per això és necessari buscar una solució.

Miguel Gracia ha afegit que hi ha persones que salten dins de la finca, alguns fins i tot hi viuen malgrat les males condicions de l’edifici, i, segons els veïns, s’aprofita per fer-hi activitats delictives.

Lloret en Comú denuncia que hi ha persones que viuen en aquest edifici
Lloret en Comú denuncia que hi ha persones que viuen en aquest edifici

Aquest edifici, situat a l’avinguda de Fenals, antigament havia acollit els apartaments Bravapark. Però fa molts anys que van quedar abandonats i cada cop estan més degradats. Lloret en Comú denuncia que ja ha intentat buscar una solució en diverses ocasions, però mai no ha rebut resposta ni de l’Ajuntament ni de la propietat.

En aquest sentit, en tractar-se d’una propietat privada, el grup de l’oposició vol que el Consistori faci pressió a la propietat perquè mantingui les instal·lacions de manera adequada. Els comuns creuen que cal arribar al final i, si la propietat no respon, no s’ha de descartar la possibilitat d’expropiar l’edifici.

L'edifici vist des de l'altra banda
L’edifici vist des de l’altra banda

Per posar el tema sobre la taula, Lloret en Comú presenta una moció al ple de dilluns vinent, 25 de gener, que començarà a dos quarts de cinc de la tarda. La sessió, com s’està fent els últims mesos, serà virtual i es podrà seguir en directe a través de la pàgina web de la ràdio i del Facebook Live. La baixa qualitat del so impedeix poder retransmetre’l pel canal convencional de l’FM.

- Publicitat -

El + Vist

El govern assegura que les escoles apliquen correctament els protocols de ventilació

El ple ha aprovat una moció de Cs amb una esmena a la totalitat del govern per recordar a les direccions de les escoles la importància de seguir les orientacions de ventilació de la Generalitat.

Consulta l’ordre del dia del ple del dilluns 1 de març (16:30 hores)

CONVOCATÒRIA PLE ORDINARI Data: Dilluns, 1 de març de 2021Hora: 16:30 h.Lloc: Es farà de manera telemàtica

Els jardins de Santa Clotilde, escenari “espectacular” del programa ‘A2veus’ de TV3

Han acollit un concert en streaming de les Roba Estesa, que han triat un cantant no professional per cantar amb elles.