20.3 C
Lloret de Mar
El pavelló esportiu municipal, seu de la Supercopa d'Espanya

Lloret, seu de les jornades de formació de dones àrbitres d’hoquei patins

La cita s’emmarca en la celebració de la Supercopa d’Espanya, que també es disputarà a la vila els dies 2 i 3 de gener.

El pavelló esportiu municipal, seu de la Supercopa d'Espanya

Darreres Notícies

Lloret de Mar serà aquest cap de setmana la seu de les jornades de formació de dones àrbitres d’hoquei patins. La cita s’emmarca en la celebració de la Supercopa d’Espanya, que també es disputarà a la vila els dies 2 i 3 de gener.

Hi participaran cinc àrbitres, entre les quals hi haurà la lloretenca Tània Pardo. Al llarg dels dos dies assistiran a xerrades i treball de pista per complementar i millorar la seva formació. A més, també podran conviure i conèixer la dinàmica de preparació de partits que tenen els àrbitres que dirigiran la Supercopa d’hoquei.

La lloretenca Tania Pardo, en un partit, com a àrbitre d’hoquei patins.

Les jornades estan organitzades a través del projecte “Mujer y Patinaje”, de la Federació Espanyola de Patinatge. La seva responsable, Alexandra Alba, explica que “es faran xerrades, treball de pista i també podran assistir a la conferència d’una coach esportiva”.

El nombre de dones àrbitres en l’hoquei estatal és molt baix actualment. De fet, en aquesta jornada només hi haurà cinc participants, que provenen de Terrassa, Tarragona, València, Saragossa i, en el cas de Tània Pardo, de Lloret de Mar. A banda de millorar la seva formació, les jornades de treball també tenen per objectiu que aquestes àrbitres puguin obtenir la categoria nacional i poder dirigir partits de l’OK Lliga.

En el cas de Tània Pardo, ja compta, fins i tot, amb el nivell internacional. Tot i això, la lloretenca es mostra il·lusionada amb la oportunitat de treballar al costat dels àrbitres que dirigiran la Supercopa. Exposa que “és una bona manera de conviure amb els àrbitres de la Supercopa, analitzant la preparació de la competició, serà una experiència nova i l’afrontem amb molta il·lusió.

La Supercopa d’Espanya es disputarà aquest cap de setmana al Pavelló Municipal d’Esports. La cita enfrontarà els quatre millors equips de l’OK Lliga del passat curs: Barça, Liceo, Noia i Reus. Dissabte, es disputaran les semifinals. La primera enfrontarà el Noia i el Barça, mentre que en la segona es veuran les cares el Reus i el Liceo. Els guanyadors s’enfrontaran en la final, que se celebrarà diumenge.

spot_img

El + Vist