Divendres, 26 febrer 2021
14.8 C
Lloret de Mar
Una de les taules de la terrassa del Bella Dolores, preparada per rebre els clients.

Max Illa (Bella Dolores) demana unitat al sector i que “no rebenti preus” al 2021

El Bella Dolores és un dels 10 allotjaments que hi ha oberts aquests dies a Lloret de Mar.

Una de les taules de la terrassa del Bella Dolores, preparada per rebre els clients.

Darreres Notícies

Comença la vacunació a persones grans amb dependència a Lloret de Mar

Des d'aquest dimarts, es vacunen 90 persones al dia de mitjana al CAP del Rieral. Són grans dependents, cuidadors i convivents.

Canvis Procicat: reobren els centres comercials i el 2n curs universitari serà presencial

És la principal mesura que ha anunciat el Procicat, que també amplia l'aforament a piscines i a l'esport interior, i permet colònies de grups bombolla.

Consulta l’ordre del dia del ple del dilluns 1 de març (16:30 hores)

CONVOCATÒRIA PLE ORDINARI Data: Dilluns, 1 de març de 2021Hora: 16:30 h.Lloc: Es farà de manera...

Una sentència inclou per primer cop treballadors fixes discontinus en un ERTO

El jutge reconeix aquest dret als empleats de l'hotel Don Juan, de Lloret de Mar, que es troben en aquesta situació.

Els jardins de Santa Clotilde, escenari “espectacular” del programa ‘A2veus’ de TV3

Han acollit un concert en streaming de les Roba Estesa, que han triat un cantant no professional per cantar amb elles.

Una desena d’allotjaments, entre hotels i apartaments, estan oberts aquests dies a Lloret de Mar. Estem en unes dates en què la destinació estaria en temporada baixa, després de les festes de Nadal i abans de començar la propera temporada turística.

Però aquest 2021 tot és diferent: hi ha restriccions com el confinament municipal i les botigues estan tancades el cap de setmana, mentre estem assolint nous pics de contagis de la Covid-19.

Porta d’entrada a l’hotel Bella Dolores.

Tot i això hi ha uns quants establiments que acullen clients aquests dies. Un d’ells és el Bella Dolores, un hotel de 2 estrelles situat al centre de la vila, amb una terrassa que ofereix servei de restauració i que té força èxit entre el públic local.

La recepció del Bella Dolores, adaptada a les mesures sanitàries.

El propietari del Bella Dolores, Max Illa, exposa que ara mateix tenen 5 de les 16 habitacions ocupades i que treballen a “l’expectativa de les limitacions” que imposa la pandèmia.

El Bella Dolores va ser el primer establiment que va obrir les portes a Lloret, després de l’estat d’alarma. De fet, no les ha tornat a tancar des d’aleshores, com tampoc no ho ha fet la terrassa. Un i altre espai s’han adaptat a les mesures sanitàries vigents, com aforament reduït, distància, higiene de mans, mascareta o entrades i sortides diferenciades.

Max Illa opina que tant la Terrassa del Bella com els altres locals de restauració que atenien públic local o nacional “se n’han sortit aquesta temporada” passada, mentre que els que vivien de públic estranger no ha estat així. El propietari del Bella Dolores no és optimista amb la pròxima temporada i demana al sector de l’hostaleria unitat i que no rebenti preus com va passar l’estiu del 2020.

A part del Bella Dolores, als altres establiments oberts són l’hotel Marsol, Excelsior, Norai, Vila del Mar, Sol Esperit; els apartaments Acacias Suites, Royal Inn i Habana, i el camping Lloret Blau que només ofereix servei per autocaravanes.

- Publicitat -

El + Vist

L’Escola de Gimnàstica Rítmica Lloret participarà en dos torneigs virtuals

Les noies d’individuals de base participaran al torneig del club Rítmica Vilablareix aquest dimecres; el conjunt infantil absolut participarà a un torneig de la Federació Basca de Rítmica de cara a divendres.

Oferir experiències per al turisme familiar, pot marcar la diferència a Lloret de Mar

Aquesta és una de les recomanacions que fa la consultora Castro a Lloret de Mar, per millorar la seva competitivitat amb el turisme familiar.

La vacunació a persones amb gran dependència comença aquest dimarts al CAP del Rieral

Des de l’atenció primària es contactarà via telefònica amb aquests usuaris per saber si volen rebre la vacuna. Un cop donin la seva conformitat, se’ls programarà per a la vacunació als diferents centres.