Dimecres, 3 març 2021
10 C
Lloret de Mar
El curs de monitors del 2019 (El Puntet)

Obertes les inscripcions per al curs de monitor de Setmana Santa

Tot i així, caldrà estar pendents de la situació epidemiològica per veure si es pot fer en les dates previstes o si cal aplaçar-lo, com es va fer l’any passat.

El curs de monitors del 2019 (El Puntet)

Darreres Notícies

L’Ajuntament pagarà la retroactivitat de les beques menjador des del 15 de setembre

Tots els grups de l'oposició han criticat la mala gestió de l'equip de govern a l'hora d'atorgar les beques, tot i que celebren que es pagui la retroactivitat.

La Policia Local de Lloret intervé dues festes il·legals

Les festes, amb més de 20 persones implicades, tenien lloc en finques privades i no respectaven les mesures antiCovid ni tampoc les restriccions de mobilitat.

Els treballs del camí de ronda entre Lloret i Fenals començaran en tres mesos

S’hi destinaran 730.000 euros. Aquests detalls s’han donat a conèixer en el ple d’aquest dilluns, quan s’ha ratificat per unanimitat l’acord entre l’equip de govern i la propietat.

Autodefensa Marga organitza un taller per a dones amb motiu del 8M

És una activitat gratuïta, per a noies a partir de dotze anys, amb l’objectiu d’aprendre a defensar-se i millorar l’autoconfiança.

La il·lusió i emoció de les noves obreres de Santa Cristina

Les acompanyaran els balladors, que enguany són Eduard Torrent, Enric Termes, Lluís Comas i Alex Babio.

Obertes les inscripcions per al curs de monitor en el lleure infantil i juvenil de Lloret de Mar. L’organitza l’escola Galligants i està programat per Setmana Santa, és a dir, del 26 de març (divendres previ a Diumenge de Rams) fins al 5 de febrer (Dilluns de Pasqua).

Tot i així, la regidora de Joventut, Marina Nicolàs, reconeix que caldrà estar pendents de la situació epidemiològica per veure si es pot fer en les dates previstes o si cal aplaçar-lo, com es va fer l’any passat.

Fins ara, el pagament es feia en el moment de la inscripció. Atès que hi ha incertesa en les dates, però, aquest any no es farà fins que comenci el curs. Això sí, les persones interessades han d’omplir un formulari adreçant-se al Puntet i han de saber que el cost del curs és de 300 euros, que inclouen una estada de quatre dies a una casa de colònies.

La regidora remarca que és una formació molt interessant per a aquelles persones que volen dedicar-se al lleure infantil i juvenil. L’únic requisit per poder incriure’s és haver complert els divuit anys quan comenci el curs.

- Publicitat -

El + Vist

El govern assegura que les escoles apliquen correctament els protocols de ventilació

El ple ha aprovat una moció de Cs amb una esmena a la totalitat del govern per recordar a les direccions de les escoles la importància de seguir les orientacions de ventilació de la Generalitat.

Consulta l’ordre del dia del ple del dilluns 1 de març (16:30 hores)

CONVOCATÒRIA PLE ORDINARI Data: Dilluns, 1 de març de 2021Hora: 16:30 h.Lloc: Es farà de manera telemàtica

Els jardins de Santa Clotilde, escenari “espectacular” del programa ‘A2veus’ de TV3

Han acollit un concert en streaming de les Roba Estesa, que han triat un cantant no professional per cantar amb elles.