Dilluns, 25 gener 2021
6.1 C
Lloret de Mar
El parc infantil de Fenals, amb elements inclusius de joc

El parc infantil de la plaça Esteve Fàbregas s’amplia amb elements de joc inclusius

Permeten l’accés als nens amb discapacitat física o psíquica, i també als usuaris amb problemes de mobilitat, que juguen plegats amb la resta.

El parc infantil de Fenals, amb elements inclusius de joc

Darreres Notícies

Consulta l’ordre del dia del ple ordinari del dilluns 25 de gener (16:30 hores)

CONVOCATÒRIA PLE ORDINARI Data: Dilluns, 25 de gener de 2021Hora: 16:30 h.Lloc: Es farà de manera...

El temporal Glòria, un any després, a Lloret de Mar

Les afectacions més destacades –que ja han estat reparades- es van produir al passeig marítim i al passeig Ferran Agulló de Fenals.

La justícia manté la data de les eleccions per al 14F

El govern no es planteja ni un nou decret ni una nova data electoral i esperen la decisió definitiva del Tribunal Superior de Justícia, que podria ser com a màxim el dia 8 de febrer.

Maria Antònia Batlle, número 5 a la llista gironina de Junts per Catalunya

La lloretenca, llicenciada en dret i empresària del sector turístic, afronta aquesta nova etapa en el món polític amb "honor i ganes de treballar per Lloret i Catalunya".

Lloret acull la meitat de rodatges al 2020, a causa de la pandèmia de la Covid-19

El municipi ha estat la localització escollida per al rodatge de diverses escenes de la superproducció 'Uncharted' i també de sèries com 'El inocente', 'Vida perfecta', 'Merlí' o 'Todos mienten'.

Lloret de Mar ha dotat el parc infantil de la plaça Esteve Fàbregas, a Fenals, amb elements de joc inclusius. L’indret s’ha ampliat amb un seguit de gronxadors, rampes, estructures i plataformes que permeten l’accés als nens amb discapacitat física o psíquica, i també als usuaris amb problemes de mobilitat.

Segons fonts municipals, la finalitat és que els infants amb discapacitat puguin gaudir del parc i que ho facin interactuant amb la resta d’usuaris. D’aquí ve el concepte d’inclusió. Jordi Orobitg, regidor de Medi Ambient, explica que “fruit de la sensibilitat de la nostra societat, donem resposta a la demanda inclusiva amb elements de joc per als col·lectius amb dificultats perquè gaudeixin dels espais públics”.

Aquesta actuació va ser una demanda dels veïns del barri de Fenals, que es va vehicular a través dels Pressupostos Participats de l’any 2016. La inversió supera els 50.000 euros.

Però aquest no és l’únic parc infantil amb elements inclusius de Lloret. Orobitg recorda que “ja en tenim al parc de Can Sabata, on hi ha un parell elements inclusius, com uns gronxadors, i aquest espai de Fenals és el primer parc íntegrament per a persones amb discapacitat“.

Actualment, el municipi compta amb 26 parcs infantils que s’han anat renovant en els darrers anys. La voluntat de l’Ajuntament és anar-los ampliant amb elements de joc inclusius.

- Publicitat -

El + Vist

Campanya de donació de sang a Lloret amb la col·laboració de la Immaculada Concepció

Els alumnes de 3r d'ESO han creat el lema 'A tu te'n sobra, a ells els en falta' i han fet els cartells i la difusió. La campanya es farà aquest dijous i divendres.

Lloret acull una campanya de reciclatge d’envasos al mercat setmanal del Rieral

És una iniciativa de l’Associació de Marxants de les Comarques de Girona i PIMEComerç Girona amb la col·laboració de l’Associació de Comerciants i l’Ajuntament de Lloret.

L’Ajuntament ja ha fet el sorteig per conformar les meses electorals per si les eleccions es fan el 14F

Ahir a la tarda es tancava el termini per fer el sorteig, però les eleccions pengen d'un fil: entre avui i demà el TSJC ha de prendre una decisió.