Divendres, 26 febrer 2021
11.5 C
Lloret de Mar
Paula Soler (Instagram)

Paula Soler presenta ‘El método Blixen’ al Folder de Lloret, aquest dissabte

Serà a les 18 hores i tothom que ho vulgui podrà endur-se una novel·la signada per l'autora.

Paula Soler (Instagram)

Darreres Notícies

Comença la vacunació a persones grans amb dependència a Lloret de Mar

Des d'aquest dimarts, es vacunen 90 persones al dia de mitjana al CAP del Rieral. Són grans dependents, cuidadors i convivents.

Canvis Procicat: reobren els centres comercials i el 2n curs universitari serà presencial

És la principal mesura que ha anunciat el Procicat, que també amplia l'aforament a piscines i a l'esport interior, i permet colònies de grups bombolla.

Consulta l’ordre del dia del ple del dilluns 1 de març (16:30 hores)

CONVOCATÒRIA PLE ORDINARI Data: Dilluns, 1 de març de 2021Hora: 16:30 h.Lloc: Es farà de manera...

Una sentència inclou per primer cop treballadors fixes discontinus en un ERTO

El jutge reconeix aquest dret als empleats de l'hotel Don Juan, de Lloret de Mar, que es troben en aquesta situació.

Els jardins de Santa Clotilde, escenari “espectacular” del programa ‘A2veus’ de TV3

Han acollit un concert en streaming de les Roba Estesa, que han triat un cantant no professional per cantar amb elles.

La lloretanca Paula Soler té previst presentar la seva primera novel·la a Lloret de Mar. Serà aquest dissabte a la papereria Folder, al carrer Sant Pere, 92. El llibre es titula El método Blixen, publicat per l’Editorial Círculo Rojo.

El protagonista és l’advocat Dani Cruz, un jove de 28 anys que ha decidit penjar la toga abans del que tenia previst, després de rebre diverses amenaces de mort relacionades amb un cas de tràfic de drogues. Els seus plans es trunquen, però, quan una nit de juny descobreix el cadàver d’una jove que el farà tornar al passat i als tribunals.

Cruz haurà de col·laborar amb la policia per mantenir-se fora de sospita, a la vegada que investigarà pel seu compte qui s’amaga darrere d’aquella mort. I aviat s’adonarà que entre els que l’envolten hi ha algú que amaga la veritat i que està disposat a endur-se el secret a la tomba.

L’autora ja treballa en la seva propera obra, perquè El método Blixen és el primer llibre d’una trilogia de suspens que Paula Soler està escrivint amb l’ambiciós objectiu que s’acabi convertint en una sèrie audiovisual.

La presentació d’El método Blixen es farà avui dissabte, a les sis de la tarda, a la papereria Folder. A més, tothom que ho vulgui podrà endur-se la novel·la signada per l’autora.

- Publicitat -

El + Vist

L’Escola de Gimnàstica Rítmica Lloret participarà en dos torneigs virtuals

Les noies d’individuals de base participaran al torneig del club Rítmica Vilablareix aquest dimecres; el conjunt infantil absolut participarà a un torneig de la Federació Basca de Rítmica de cara a divendres.

Oferir experiències per al turisme familiar, pot marcar la diferència a Lloret de Mar

Aquesta és una de les recomanacions que fa la consultora Castro a Lloret de Mar, per millorar la seva competitivitat amb el turisme familiar.

La vacunació a persones amb gran dependència comença aquest dimarts al CAP del Rieral

Des de l’atenció primària es contactarà via telefònica amb aquests usuaris per saber si volen rebre la vacuna. Un cop donin la seva conformitat, se’ls programarà per a la vacunació als diferents centres.