Divendres, 26 febrer 2021
14.8 C
Lloret de Mar
Els participants al taller d'aquest matí, a la platja

Primer taller pràctic del pla de transformació digital de la destinació

La pandèmia no permet fer tantes trobades com hi havia programades, però avui s'ha pogut fer una sessió pràctica sobre com fer fotos i vídeos amb el mòbil per fer promoció a les xarxes socials.

Els participants al taller d'aquest matí, a la platja

Darreres Notícies

Comença la vacunació a persones grans amb dependència a Lloret de Mar

Des d'aquest dimarts, es vacunen 90 persones al dia de mitjana al CAP del Rieral. Són grans dependents, cuidadors i convivents.

Una sentència inclou per primer cop treballadors fixes discontinus en un ERTO

El jutge reconeix aquest dret als empleats de l'hotel Don Juan, de Lloret de Mar, que es troben en aquesta situació.

Els jardins de Santa Clotilde, escenari “espectacular” del programa ‘A2veus’ de TV3

Han acollit un concert en streaming de les Roba Estesa, que han triat un cantant no professional per cantar amb elles.

La masia de Can Saragossa se suma als espais que tramiten l’IdCAT

Amb aquest nova seu, Lloret de Mar compta amb quatre equipaments que faciliten aquest identificador. Els altres tres són l’OIAC, el Puntet i la Biblioteca.

Concert a la carta, amb Lluís Gavaldà, al Teatre de Lloret

Acompanyat de Joan-Pau Chaves, oferiran un concert acústic, adaptat a la nova situació que ha provocat la Covid19, amb la peculiaritat que el públic demana les cançons del repertori.

Lloret acull aquest matí el primer taller pràctic dins del pla de transformació digital de la destinació. És taller sobre fotografia i vídeo fets amb el telèfon mòbil per fer-ne difusió a través de les xarxes socials.

Quan es va impulsar el pla, la tardor passada, la idea era fer quatre sessions cada setmana, una de les quals pràctica i presencial. La situació de pandèmia, però, ha impedit fer les trobades programades. Ara, però, es pot fer aquest taller, que s’ha rebut molt positivament per part de Lloret Turisme, tal com apunta la gerent, Elizabeth Keegan.

El taller, que es fa en grups de sis persones i aplicant totes les mesures per la Covid-19, té com a objectiu crear continguts de qualitat sobre els atractius de la destinació com el castell, la platja o la parròquia de Sant Romà. La idea és que cada empresa apliqui aquestes tècniques en funció dels seus continguts propis.

Una de les participants al taller
Una de les participants al taller

Tot i que avui es fa la primera sessió presencial, sí que s’han pogut anar fent les trobades telemàtiques. Segons Elizabeth Keegan, estan funcionant molt bé i tots els participants n’estan molt satisfets, especialment tenint en compte els complicats moments que passa el sector turístic i que “tots aquests establiments i agències no tenen cap altra opció de comercialització dels seus establiments per abordar la temporada del 2021 que no sigui l’àmbit digital”. Per tot plegat, la valoració és més que positiva.

“Agafaré paraules d’algun dels participants: a banda de motivador en un context molt complicat és terapèutic; en aquest sentit, anem creant comunitat i ens acompanyem en aquesta travessia del desert”

Elizabeth Keegan

El pla de transformació digital implica el sector públic i privat de Lloret, tant d’allotjaments com d’agències de viatge. Aquest pla compta amb la participació de 67 operadors professionals, que representen la gestió de més del 60% de les places hoteleres, del 30% dels apartaments i de la meitat de les places de càmpings de la destinació.

El pla finalitza el 25 de març i fins aleshores s’espera poder fer alguna altra sessió pràctica, sempre en funció de com evolucioni la pandèmia.

- Publicitat -

El + Vist

L’Escola de Gimnàstica Rítmica Lloret participarà en dos torneigs virtuals

Les noies d’individuals de base participaran al torneig del club Rítmica Vilablareix aquest dimecres; el conjunt infantil absolut participarà a un torneig de la Federació Basca de Rítmica de cara a divendres.

Oferir experiències per al turisme familiar, pot marcar la diferència a Lloret de Mar

Aquesta és una de les recomanacions que fa la consultora Castro a Lloret de Mar, per millorar la seva competitivitat amb el turisme familiar.

La vacunació a persones amb gran dependència comença aquest dimarts al CAP del Rieral

Des de l’atenció primària es contactarà via telefònica amb aquests usuaris per saber si volen rebre la vacuna. Un cop donin la seva conformitat, se’ls programarà per a la vacunació als diferents centres.