Divendres, 26 febrer 2021
11.5 C
Lloret de Mar
Una imatge de 'Jacob, Mimi i els gossos del barri' (Cineclub Adler)

Projecció de Nadal per a tota la família amb el Cineclub Adler

L'entitat oferirà aquesta tarda la pel·lícula 'Jacob, Mimi i els gossos del barri'. Serà al Teatre a partir de les 17 hores.

Una imatge de 'Jacob, Mimi i els gossos del barri' (Cineclub Adler)

Darreres Notícies

Comença la vacunació a persones grans amb dependència a Lloret de Mar

Des d'aquest dimarts, es vacunen 90 persones al dia de mitjana al CAP del Rieral. Són grans dependents, cuidadors i convivents.

Canvis Procicat: reobren els centres comercials i el 2n curs universitari serà presencial

És la principal mesura que ha anunciat el Procicat, que també amplia l'aforament a piscines i a l'esport interior, i permet colònies de grups bombolla.

Consulta l’ordre del dia del ple del dilluns 1 de març (16:30 hores)

CONVOCATÒRIA PLE ORDINARI Data: Dilluns, 1 de març de 2021Hora: 16:30 h.Lloc: Es farà de manera...

Una sentència inclou per primer cop treballadors fixes discontinus en un ERTO

El jutge reconeix aquest dret als empleats de l'hotel Don Juan, de Lloret de Mar, que es troben en aquesta situació.

Els jardins de Santa Clotilde, escenari “espectacular” del programa ‘A2veus’ de TV3

Han acollit un concert en streaming de les Roba Estesa, que han triat un cantant no professional per cantar amb elles.

Aquesta tarda hi ha sessió de cinema infantil amb el Cineclub Adler. Es tracta d’una projecció familiar de Nadal titulada Jacob, Mimi i els gossos del barri, un film que transmet un missatge d’esperança al públic més jove i que vol mostrar que la imaginació i el coratge poden canviar el món.

La història presenta en Jacob, un noi que ha de passar una setmana sencera amb el seu oncle i la seva cosina, la Mimi, perquè el seu pare ha de fer un viatge de negocis. Quan arriba a la casa del seu oncle, s’assabenta que un home ric vol transformar el parc central i edificar-hi nous gratacels.

En Jacob i la Mimi ho provaran d’evitar per tots els mitjans possibles. Per fer-ho, hauran d’unir esforços amb una peculiar colla de gossos de carrer, que seran els aliats perfectes per mantenir amb vida el parc central.

Es tracta d’una pel·lícula d’animació que va ser nominada als Òscars l’any 2016. A més, va ser guardonada a la millor pel·lícula i també va obtenir el premi del públic al festival d’Annecy 2014. Avui dilluns, es podrà veure al Teatre de Lloret. Serà a partir de les cinc de la tarda.

- Publicitat -

El + Vist

L’Escola de Gimnàstica Rítmica Lloret participarà en dos torneigs virtuals

Les noies d’individuals de base participaran al torneig del club Rítmica Vilablareix aquest dimecres; el conjunt infantil absolut participarà a un torneig de la Federació Basca de Rítmica de cara a divendres.

Oferir experiències per al turisme familiar, pot marcar la diferència a Lloret de Mar

Aquesta és una de les recomanacions que fa la consultora Castro a Lloret de Mar, per millorar la seva competitivitat amb el turisme familiar.

La vacunació a persones amb gran dependència comença aquest dimarts al CAP del Rieral

Des de l’atenció primària es contactarà via telefònica amb aquests usuaris per saber si volen rebre la vacuna. Un cop donin la seva conformitat, se’ls programarà per a la vacunació als diferents centres.