Divendres, 26 febrer 2021
14.8 C
Lloret de Mar
Muntant una terrassa al passeig

Restauradors i hotelers estan preocupats per la situació actual, però segueixen treballant de valent

El president dels hotelers assegura que no han deixat de treballar en cap moment de cara a la propera temporada, mentre que el representant dels restauradors diu que no veuen una sortida a la situació actual.

Muntant una terrassa al passeig

Darreres Notícies

Comença la vacunació a persones grans amb dependència a Lloret de Mar

Des d'aquest dimarts, es vacunen 90 persones al dia de mitjana al CAP del Rieral. Són grans dependents, cuidadors i convivents.

Canvis Procicat: reobren els centres comercials i el 2n curs universitari serà presencial

És la principal mesura que ha anunciat el Procicat, que també amplia l'aforament a piscines i a l'esport interior, i permet colònies de grups bombolla.

Consulta l’ordre del dia del ple del dilluns 1 de març (16:30 hores)

CONVOCATÒRIA PLE ORDINARI Data: Dilluns, 1 de març de 2021Hora: 16:30 h.Lloc: Es farà de manera...

Una sentència inclou per primer cop treballadors fixes discontinus en un ERTO

El jutge reconeix aquest dret als empleats de l'hotel Don Juan, de Lloret de Mar, que es troben en aquesta situació.

Els jardins de Santa Clotilde, escenari “espectacular” del programa ‘A2veus’ de TV3

Han acollit un concert en streaming de les Roba Estesa, que han triat un cantant no professional per cantar amb elles.

Neguit, preocupació i desànim. Són algunes de les paraules que fan servir hotelers i restauradors per descriure quin és el seu estat d’ànim ara mateix amb la crisi del coronavirus. Tots dos sectors veuen amb molta incertesa els propers mesos.

Tot i així, el president del Gremi d’Hotelers, Enric Dotras, assegura que no han deixat de treballar en cap moment per preparar la propera temporada i són optimistes de cara a l’estiu.

“L’estiu passat no hi havia vacuna, vam tenir establiments oberts i no va passar res. No hi havia vacuna i teníem hotels oberts, restaurants oberts, comerços oberts i no va passar res”

Enric Dotras

En aquest sentit, Dotras recorda que els establiments compleixen de manera estricta totes les mesures i no entén les restriccions de tancament que hi ha decretades ara mateix per alguns sectors. Això sí, en cas que algú incompleixi les mesures, el representant dels hotelers creu que cal sancionar-lo amb contundència.

Per la seva banda, el president de l’Associació de bars, restaurants i cafeteries, Nino Gómez, assegura que el sector està molt desanimat perquè no veuen el final de tot plegat.

“No veiem una sortida. A final d’any la il·lusió era l’efecte vacuna, però estem veient la lentitud de l’efecte vacuna i les restriccions segueixen sent les mateixes”

Nino Gómez

El representant dels restauradors insisteix en què és injust que se’ls hagi considerat culpables de l’expansió de la pandèmia, malgrat que han estat molt estrictes amb el compliment de les mesures. I critica amb contundència les restriccions horàries de bars i restaurants, que creu que no tenen cap sentit a nivell epidemiològic.

Aquest matí s’ha reunit el Procicat per valorar si s’allarguen les mesures, que en principi seran vigents fins aquest diumenge 7 de febrer. De moment, no s’ha pres una decisió en ferm, però el departament de Salut ja ha mostrat la seva voluntat de mantenir el gruix de les restriccions perquè assegura que, si no es fa, el risc serà “altíssim”.  

- Publicitat -

El + Vist

L’Escola de Gimnàstica Rítmica Lloret participarà en dos torneigs virtuals

Les noies d’individuals de base participaran al torneig del club Rítmica Vilablareix aquest dimecres; el conjunt infantil absolut participarà a un torneig de la Federació Basca de Rítmica de cara a divendres.

Oferir experiències per al turisme familiar, pot marcar la diferència a Lloret de Mar

Aquesta és una de les recomanacions que fa la consultora Castro a Lloret de Mar, per millorar la seva competitivitat amb el turisme familiar.

La vacunació a persones amb gran dependència comença aquest dimarts al CAP del Rieral

Des de l’atenció primària es contactarà via telefònica amb aquests usuaris per saber si volen rebre la vacuna. Un cop donin la seva conformitat, se’ls programarà per a la vacunació als diferents centres.