Divendres, 26 febrer 2021
11.3 C
Lloret de Mar
El pastisser Christian Escribà, a la cuina.

Sessió telemàtica de cuina de Nadal, amb el pastisser Christian Escribà

L’acte l’organitzen la fundació Guitart i la secció local de l’Associació Catalunya Contra el Càncer, de Lloret. Aquest dissabte (17h), via Zoom.

El pastisser Christian Escribà, a la cuina.

Darreres Notícies

El Puntet ha col·laborat en una desena de projectes vinculats a la Covid-19 al llarg del 2020

El Punt d'Informació Juvenil ha presentat la Memòria del 2020, amb totes les dades dels seus serveis.

La Piscina de Lloret, seu del Campionat d’Espanya de Natació sincronitzada, del 12 al 15 de març

La competició, que es farà en les categories aleví i infantil, reunirà 600 persones, entre participants i acompanyants,.

Viajeros Callejeros i Optica’m exposaran els seus casos d’èxit en un seminari

El seminari, organitzat pel Servei d'Ocupació Municipal (SOM), es farà demà, de 10 a 12 hores, de manera virtual i serà gratuït.

Lloret de Mar és el municipi gironí on més s’han reduït els delictes el 2020

Segons l'estadística del Ministeri de l'Interior, la tendència és de descens arreu arran de les restriccions per la pandèmia. A Lloret, han caigut a menys de la meitat, passant de 3.507 a 1.629.

Felix Duchampt, triatleta olímpic, s’entrena a la Piscina de Lloret

El francès -que té pràcticament assegurada la plaça als Jocs Olímpics de Tòquio- està a Lloret preparant-se a consciència amb una desena d'esportistes d'elit.

El pastisser Christian Escribà explicarà com preparar un tronc o pastís de Nadal aquest dissabte (17h) a través de la plataforma ZOOM. L’acte l’organitzen la fundació Guitart i la secció local de l’Associació Catalunya Contra el Càncer, de Lloret.

La sessió, que és telemàtica, es duu a terme per fer passar una bona estona a les famílies, amb la mirada posada a les festes nadalenques. Amb les restriccions d’aquest any, no s’ha pogut fer el sopar de dones solidàries, però l’organització explica que es posposa per a més endavant.

Cristina Pané, presidenta de la secció local, argumenta que “no volem perdre el contacte amb aquestes dones, i per això oferim aquesta activitat per fer amb família”.

Les persones interessades en sumar-se a la sessió de cuina nadalenca de demà amb Christian Escribà s’han de posar en contacte amb la fundació Guitart o l’associació contra el càncer.

Recordem que l’entitat compta amb unes polseres solidàries, a la venda a la Joieria Grau, i que enguany està rebent més demandes que mai amb la pandèmia, que ha obligat a reorganitzar els serveis. Tots es fan de manera online, com les visites dels voluntaris als malalts, que ara són telèfoniques.

- Publicitat -

El + Vist

L’Escola de Gimnàstica Rítmica Lloret participarà en dos torneigs virtuals

Les noies d’individuals de base participaran al torneig del club Rítmica Vilablareix aquest dimecres; el conjunt infantil absolut participarà a un torneig de la Federació Basca de Rítmica de cara a divendres.

Oferir experiències per al turisme familiar, pot marcar la diferència a Lloret de Mar

Aquesta és una de les recomanacions que fa la consultora Castro a Lloret de Mar, per millorar la seva competitivitat amb el turisme familiar.

La vacunació a persones amb gran dependència comença aquest dimarts al CAP del Rieral

Des de l’atenció primària es contactarà via telefònica amb aquests usuaris per saber si volen rebre la vacuna. Un cop donin la seva conformitat, se’ls programarà per a la vacunació als diferents centres.