Divendres, 22 gener 2021
12.3 C
Lloret de Mar
Parc de Mas Baell, un dels barris que formen part del concurs de fotografia.

S’obre el termini del concurs de fotografia dels barris de Can Carbó, Mas Baell, El Molí, Mas Vilà i Can Ribalaigua

Les fotografies han de ser captades amb dispositius digitals com el telèfon mòbil però també poden ser analògiques digitalitzades. Es demana que les imatges siguin actuals, fetes durant aquest any 2021.

Parc de Mas Baell, un dels barris que formen part del concurs de fotografia.

Darreres Notícies

El temporal Glòria, un any després, a Lloret de Mar

Les afectacions més destacades –que ja han estat reparades- es van produir al passeig marítim i al passeig Ferran Agulló de Fenals.

La justícia manté la data de les eleccions per al 14F

El govern no es planteja ni un nou decret ni una nova data electoral i esperen la decisió definitiva del Tribunal Superior de Justícia, que podria ser com a màxim el dia 8 de febrer.

Maria Antònia Batlle, número 5 a la llista gironina de Junts per Catalunya

La lloretenca, llicenciada en dret i empresària del sector turístic, afronta aquesta nova etapa en el món polític amb "honor i ganes de treballar per Lloret i Catalunya".

Lloret acull la meitat de rodatges al 2020, a causa de la pandèmia de la Covid-19

El municipi ha estat la localització escollida per al rodatge de diverses escenes de la superproducció 'Uncharted' i també de sèries com 'El inocente', 'Vida perfecta', 'Merlí' o 'Todos mienten'.

Lloret, un dels punts de pas de la Tradeinn Cursa contra el Càncer de Girona

L’objectiu és recaptar diners per a la lluita i les investigacions oncològiques, en un any en què la majoria d’ajudes s’han destinat a la pandèmia de la Covid-19.

Aquesta setmana s’ha obert el termini per participar al concurs de fotografia comunitària per donar visibilitat als barris de Can Carbó, Mas Baell, El Molí, Mas Vilà i Can Ribalaigua. Està impulsat pel Pla de Ciutadania de l’Ajuntament de Lloret, a través del Programa de Desenvolupament Comunitari. 

L’objectiu del certamen és reconèixer i identificar els actius d’aquests barris. A més, també es pretén afavorir l’intercanvi i el diàleg mitjançant l’expressió artística. A través, en aquest cas, de la fotografia. Josefina Fernández, tècnica de Ciutadania, subratlla que el concurs pretén prendre consciència de la realitat dels nostres barris. 

Hi haurà tres guanyadors, que es decidiran en una votació popular. La millor fotografia obtindrà de premi una càmera esportiva submergible, la segona millor imatge rebrà un objectiu lent per a telèfons mòbils i la tercera guanyarà un trípode per a telèfons mòbils. 

Les fotografies han de ser captades amb dispositius digitals com el telèfon mòbil però també poden ser analògiques digitalitzades. Es demana, això sí, que les imatges siguin actuals, fetes durant aquest any 2021

El termini per presentar-les ha començat aquest dilluns i s’allarga fins al 24 de gener. Les bases del concurs es poden consultar al web de l’Ajuntament. Amb les fotografies més votades es farà una exposició a la Casa de la Cultura.

- Publicitat -

El + Vist

Campanya de donació de sang a Lloret amb la col·laboració de la Immaculada Concepció

Els alumnes de 3r d'ESO han creat el lema 'A tu te'n sobra, a ells els en falta' i han fet els cartells i la difusió. La campanya es farà aquest dijous i divendres.

Lloret acull una campanya de reciclatge d’envasos al mercat setmanal del Rieral

És una iniciativa de l’Associació de Marxants de les Comarques de Girona i PIMEComerç Girona amb la col·laboració de l’Associació de Comerciants i l’Ajuntament de Lloret.

La sèrie ‘Vida perfecta’, on hi surt Paco Moreno, s’estrena als EUA amb HBO MAX

Paco Moreno, que acaba de rodar la segona temporada, destaca que VIDA PERFECTA és una "sèrie innovadora en el sentit que el 90% la conformen dones".