Diumenge, 24 gener 2021
12.3 C
Lloret de Mar
Cristina Marquès fent el símbol de la igualtat (NRLL)

Som capaços ven mascaretes solidàries per al Centre de Distribució d’Aliments

L'entitat impulsa la campanya coincidint amb el Dia internacional de les persones amb discapacitat, en què també publicarà un vídeo per donar visibilitat al col·lectiu.

Cristina Marquès fent el símbol de la igualtat (NRLL)

Darreres Notícies

El temporal Glòria, un any després, a Lloret de Mar

Les afectacions més destacades –que ja han estat reparades- es van produir al passeig marítim i al passeig Ferran Agulló de Fenals.

La justícia manté la data de les eleccions per al 14F

El govern no es planteja ni un nou decret ni una nova data electoral i esperen la decisió definitiva del Tribunal Superior de Justícia, que podria ser com a màxim el dia 8 de febrer.

Maria Antònia Batlle, número 5 a la llista gironina de Junts per Catalunya

La lloretenca, llicenciada en dret i empresària del sector turístic, afronta aquesta nova etapa en el món polític amb "honor i ganes de treballar per Lloret i Catalunya".

Lloret acull la meitat de rodatges al 2020, a causa de la pandèmia de la Covid-19

El municipi ha estat la localització escollida per al rodatge de diverses escenes de la superproducció 'Uncharted' i també de sèries com 'El inocente', 'Vida perfecta', 'Merlí' o 'Todos mienten'.

Lloret, un dels punts de pas de la Tradeinn Cursa contra el Càncer de Girona

L’objectiu és recaptar diners per a la lluita i les investigacions oncològiques, en un any en què la majoria d’ajudes s’han destinat a la pandèmia de la Covid-19.

Som Capaços ven mascaretes solidàries. L’agrupació, liderada per la lloretenca Cristina Marquès, ha decidit impulsar aquesta campanya i crear un vídeo per commemorar el Dia Internacional de les Persones amb Discapacitat, que és aquest dijous, 3 de desembre.

Recordem que l’any passat es va celebrar la primera festa Som Capaços per commemorar aquesta jornada, però aquest any la situació de pandèmia impedeix repetir l’esdeveniment. Per això, tal com explica Cristina Marquès, han buscat una alternativa.

Les mascaretes són verdes, amb el logotip de Som Capaços i fetes amb material ecològic. Valen 7 euros que es destinaran al Centre de Distribució d’Aliments.

A banda de vendre mascaretes i publicar un vídeo, Som Capaços també demana a la ciutadania que enviï una foto fent el símbol de la igualtat amb les mans. Totes les imatges que es presentin es penjaran a les xarxes socials del col·lectiu aquest dijous, 3 de desembre, Dia Internacional de les Persones amb Discapacitat. L’objectiu és, precisament, donar visibilitat al col·lectiu.

Tant per enviar una foto com per demanar una mascareta, les persones interessades poden contactar amb Som Capaços a través del seu perfil de Facebook o d’Instagram.

- Publicitat -

El + Vist

Campanya de donació de sang a Lloret amb la col·laboració de la Immaculada Concepció

Els alumnes de 3r d'ESO han creat el lema 'A tu te'n sobra, a ells els en falta' i han fet els cartells i la difusió. La campanya es farà aquest dijous i divendres.

Lloret acull una campanya de reciclatge d’envasos al mercat setmanal del Rieral

És una iniciativa de l’Associació de Marxants de les Comarques de Girona i PIMEComerç Girona amb la col·laboració de l’Associació de Comerciants i l’Ajuntament de Lloret.

L’Ajuntament ja ha fet el sorteig per conformar les meses electorals per si les eleccions es fan el 14F

Ahir a la tarda es tancava el termini per fer el sorteig, però les eleccions pengen d'un fil: entre avui i demà el TSJC ha de prendre una decisió.