Divendres, 26 febrer 2021
14.8 C
Lloret de Mar
Imatge aèria de les platges de Cala Treumal i Santa Cristina

Treumal i Santa Cristina, les millors platges de la Costa Brava segons Time Out Girona

Elizabeth Keegan, gerent de Lloret Turisme, assenyala que "aquests rànquings agraden molt i ens ajuden a promocionar la destinació".

Imatge aèria de les platges de Cala Treumal i Santa Cristina

Darreres Notícies

Comença la vacunació a persones grans amb dependència a Lloret de Mar

Des d'aquest dimarts, es vacunen 90 persones al dia de mitjana al CAP del Rieral. Són grans dependents, cuidadors i convivents.

Canvis Procicat: reobren els centres comercials i el 2n curs universitari serà presencial

És la principal mesura que ha anunciat el Procicat, que també amplia l'aforament a piscines i a l'esport interior, i permet colònies de grups bombolla.

Consulta l’ordre del dia del ple del dilluns 1 de març (16:30 hores)

CONVOCATÒRIA PLE ORDINARI Data: Dilluns, 1 de març de 2021Hora: 16:30 h.Lloc: Es farà de manera...

Una sentència inclou per primer cop treballadors fixes discontinus en un ERTO

El jutge reconeix aquest dret als empleats de l'hotel Don Juan, de Lloret de Mar, que es troben en aquesta situació.

Els jardins de Santa Clotilde, escenari “espectacular” del programa ‘A2veus’ de TV3

Han acollit un concert en streaming de les Roba Estesa, que han triat un cantant no professional per cantar amb elles.

Cala Treumal i Santa Cristina són les millors platges de la Costa Brava, segons la publicació Time Out Girona. La plataforma virtual ha elaborat un rànquing de les platges de més qualitat del litoral gironí i les dues primeres són a Lloret de Mar.

Sobre la Cala Treumal, el portal destaca tots els serveis dels què disposa durant l’estiu i la tranquil·litat que hi ha en la resta de l’any, envoltada de natura. Pel que fa la platja de Santa Cristina, a banda de la seva bellesa, la publicació assenyala el rerefons emblemàtic que té per a tots els lloretencs, amb l’ermita i la plaça del Pi.

Elizabeth Keegan, gerent de Lloret Turisme, assenyala que “aquests rànquings agraden molt i ens ajuden a promocionar la destinació“.

Pel que fa a la resta del rànquing, trobem en el tercer lloc la Cala del Senyor Ramon, al Baix Empordà. En la quarta posició hi ha la platja de Sant Pol, a Sant Feliu de Guíxols, mentre que en la cinquena podem trobar la Cala Rovira, a Platja d’Aro.

La resta de platges, per ordre, són les següents: la platja de Castell, a Palamós; la platja del Canadell, a Calella de Palafrugell; Es Codolar, a Tossa de Mar; L’Illa Roja, a Begur; la platja de Pals i la Gola del Ter; Cala Sa Sabolla, a Cadaqués; la platja d’Empúries; la platja de Sant Pere Pescador; i Cala Tavallera, al Port de la Selva.    

Podeu consultar el llistat sencer al web timeout.cat/girona.

- Publicitat -

El + Vist

L’Escola de Gimnàstica Rítmica Lloret participarà en dos torneigs virtuals

Les noies d’individuals de base participaran al torneig del club Rítmica Vilablareix aquest dimecres; el conjunt infantil absolut participarà a un torneig de la Federació Basca de Rítmica de cara a divendres.

Oferir experiències per al turisme familiar, pot marcar la diferència a Lloret de Mar

Aquesta és una de les recomanacions que fa la consultora Castro a Lloret de Mar, per millorar la seva competitivitat amb el turisme familiar.

La vacunació a persones amb gran dependència comença aquest dimarts al CAP del Rieral

Des de l’atenció primària es contactarà via telefònica amb aquests usuaris per saber si volen rebre la vacuna. Un cop donin la seva conformitat, se’ls programarà per a la vacunació als diferents centres.