Divendres, 26 febrer 2021
14.8 C
Lloret de Mar
Les tasques per apagar l'incendi, aquest diumenge

Un curtcircuit, principal hipòtesi de l’incendi que va afectar quatre naus al Rieral

El foc va cremar la nau de Motos Tibau i tres naus més van quedar afectades pel fum. Els Bombers hi van treballar fins a les 2.30 hores.

Les tasques per apagar l'incendi, aquest diumenge

Darreres Notícies

Comença la vacunació a persones grans amb dependència a Lloret de Mar

Des d'aquest dimarts, es vacunen 90 persones al dia de mitjana al CAP del Rieral. Són grans dependents, cuidadors i convivents.

Canvis Procicat: reobren els centres comercials i el 2n curs universitari serà presencial

És la principal mesura que ha anunciat el Procicat, que també amplia l'aforament a piscines i a l'esport interior, i permet colònies de grups bombolla.

Consulta l’ordre del dia del ple del dilluns 1 de març (16:30 hores)

CONVOCATÒRIA PLE ORDINARI Data: Dilluns, 1 de març de 2021Hora: 16:30 h.Lloc: Es farà de manera...

Una sentència inclou per primer cop treballadors fixes discontinus en un ERTO

El jutge reconeix aquest dret als empleats de l'hotel Don Juan, de Lloret de Mar, que es troben en aquesta situació.

Els jardins de Santa Clotilde, escenari “espectacular” del programa ‘A2veus’ de TV3

Han acollit un concert en streaming de les Roba Estesa, que han triat un cantant no professional per cantar amb elles.

Un foc ha afectat un bloc de naus industrial del barri del Rieral, aquest diumenge al vespre. Segons la Policia Local, la investigació segueix oberta però la principal hipòtesi és que un curtcircuit hauria provocat l’incendi, possiblement provinent del cartell lluminós d’una de les naus.

Un veí va alertar la Policia Local al voltant de tres quarts de nou del vespre perquè sortia molt de fum per la zona de Motos Tibau. Els agents s’hi van desplaçar i van avisar els Bombers, que van activar una dotzena de dotacions. A més, també van acudir al lloc el SEM i Mossos d’Esquadra.

La part més afectada pel foc va ser la segona planta de la botiga i taller Motos Tibau. A més, el fum va afectar les naus de Prosanec, Growshop i Diresa. Fonts policials confirmen que no hi ha cap ferit ni danys estructurals.

L’avinguda de Vidreres en aquesta alçada va estar tallada fins a les 23.38 hores, mentre que els Bombers van finalitzar els treballs a les 2.30 de la matinada.

- Publicitat -

El + Vist

L’Escola de Gimnàstica Rítmica Lloret participarà en dos torneigs virtuals

Les noies d’individuals de base participaran al torneig del club Rítmica Vilablareix aquest dimecres; el conjunt infantil absolut participarà a un torneig de la Federació Basca de Rítmica de cara a divendres.

Oferir experiències per al turisme familiar, pot marcar la diferència a Lloret de Mar

Aquesta és una de les recomanacions que fa la consultora Castro a Lloret de Mar, per millorar la seva competitivitat amb el turisme familiar.

La vacunació a persones amb gran dependència comença aquest dimarts al CAP del Rieral

Des de l’atenció primària es contactarà via telefònica amb aquests usuaris per saber si volen rebre la vacuna. Un cop donin la seva conformitat, se’ls programarà per a la vacunació als diferents centres.