Divendres, 26 febrer 2021
14.8 C
Lloret de Mar
Un dels participants al taller del pla de transformació digital de Lloret Turisme

Una 20a d’operadors aprenen a millorar les fotos i vídeos amb el mòbil per promocionar els seus establiments

Han participat en el taller que s'ha fet aquest dimecres a Lloret de Mar en el marc del pla de transformació digital de la destinació.

Un dels participants al taller del pla de transformació digital de Lloret Turisme

Darreres Notícies

Comença la vacunació a persones grans amb dependència a Lloret de Mar

Des d'aquest dimarts, es vacunen 90 persones al dia de mitjana al CAP del Rieral. Són grans dependents, cuidadors i convivents.

Canvis Procicat: reobren els centres comercials i el 2n curs universitari serà presencial

És la principal mesura que ha anunciat el Procicat, que també amplia l'aforament a piscines i a l'esport interior, i permet colònies de grups bombolla.

Consulta l’ordre del dia del ple del dilluns 1 de març (16:30 hores)

CONVOCATÒRIA PLE ORDINARI Data: Dilluns, 1 de març de 2021Hora: 16:30 h.Lloc: Es farà de manera...

Una sentència inclou per primer cop treballadors fixes discontinus en un ERTO

El jutge reconeix aquest dret als empleats de l'hotel Don Juan, de Lloret de Mar, que es troben en aquesta situació.

Els jardins de Santa Clotilde, escenari “espectacular” del programa ‘A2veus’ de TV3

Han acollit un concert en streaming de les Roba Estesa, que han triat un cantant no professional per cantar amb elles.

La reputació és molt important en el sector del turisme i per tant també ho és per a Lloret de Mar. Anys enrere, aquesta reputació es construïa a partir dels comentaris que els usuaris feien en plataformes com Booking o Trip Advisor. Actualment, els futurs turistes busquen una destinació i un allotjament o servei a partir de fotografies que troben a les xarxes socials, com Instagram

Amb aquesta premissa, aquest dimecres s’ha fet a Lloret un taller pràctic, al carrer, per aprendre a fer fotos i vídeos amb el telèfon mòbil. L’han realitzat més d’una 20a de representants del sector, entre hotels i agències de viatges. El coordinador és Rafael de Jorge. 

En aquest taller, els participants han fet fotos i vídeos amb el telèfon mòbil de la Dona Marinera, la parròquia de Sant Romà, la platja i del castell. Entre els participants hi havia Edu Temprano, de l’agència de viatges Radial Tours, Jordi Martí, de Traveltec, Dunia Ferran, de l’hotel Xaine Park i Laura Arce, de la cadena hotelera Samba.

Amb el mateix dispositiu, han après un seguit de tècniques senzilles amb les quals donen un efecte o un altre a les imatges.  Tots els participants tenen clar que han de plasmar els atractius dels seus establiments, serveis i també de la destinació, en fotografies.

Un altre aspecte important de la transformació digital és que les imatges han d’arribar fins al client i que la via més directa són les xarxes socials.

Aquest taller forma part del pla de transformació digital, iniciat la tardor passada a Lloret, amb la implicació del sector públic i privat de la destinació. Hi participen prop de 70 operadors professionals, que representen la gestió de més del 60% de les places hoteleres, del 30% dels apartaments i de la meitat de les places de càmpings. 

- Publicitat -

El + Vist

L’Escola de Gimnàstica Rítmica Lloret participarà en dos torneigs virtuals

Les noies d’individuals de base participaran al torneig del club Rítmica Vilablareix aquest dimecres; el conjunt infantil absolut participarà a un torneig de la Federació Basca de Rítmica de cara a divendres.

Oferir experiències per al turisme familiar, pot marcar la diferència a Lloret de Mar

Aquesta és una de les recomanacions que fa la consultora Castro a Lloret de Mar, per millorar la seva competitivitat amb el turisme familiar.

La vacunació a persones amb gran dependència comença aquest dimarts al CAP del Rieral

Des de l’atenció primària es contactarà via telefònica amb aquests usuaris per saber si volen rebre la vacuna. Un cop donin la seva conformitat, se’ls programarà per a la vacunació als diferents centres.