Divendres, 26 febrer 2021
14.8 C
Lloret de Mar
Un instant de l'obra ERROR 404.

Una obra amb titelles sobre el risc de les noves tecnologies aixeca el teló al teatre de Lloret de Mar

La temporada del 2021 al Teatre de Lloret de Mar arrenca aquest diumenge amb l’obra ERROR 404, de la companyia andalusa Ángeles de Trapo.

Un instant de l'obra ERROR 404.

Darreres Notícies

La masia de Can Saragossa se suma als espais que tramiten l’IdCAT

Amb aquest nova seu, Lloret de Mar compta amb quatre equipaments que faciliten aquest identificador. Els altres tres són l’OIAC, el Puntet i la Biblioteca.

Comença la vacunació a persones grans amb dependència a Lloret de Mar

Des d'aquest dimarts, es vacunen 90 persones al dia de mitjana al CAP del Rieral. Són grans dependents, cuidadors i convivents.

Una sentència inclou per primer cop treballadors fixes discontinus en un ERTO

El jutge reconeix aquest dret als empleats de l'hotel Don Juan, de Lloret de Mar, que es troben en aquesta situació.

Els jardins de Santa Clotilde, escenari “espectacular” del programa ‘A2veus’ de TV3

Han acollit un concert en streaming de les Roba Estesa, que han triat un cantant no professional per cantar amb elles.

Concert a la carta, amb Lluís Gavaldà, al Teatre de Lloret

Acompanyat de Joan-Pau Chaves, oferiran un concert acústic, adaptat a la nova situació que ha provocat la Covid19, amb la peculiaritat que el públic demana les cançons del repertori.

La temporada del 2021 al Teatre de Lloret de Mar arrenca aquest diumenge amb una proposta familiar. Es tracta de l’obra ‘Error 404‘, de la companyia andalusa Ángeles de Trapo. Un espectacle sense text sobre un tema universal: el risc de la tecnologia.

La representació es fa amb titelles, que hi aporten un toc màgic. Amb una posada en escena delicada i emotiva, ens conviden a pensar sobre les noves tecnologies i el valor de la vida.

El director de l’obra, Julio Gallo, exposa que l’obra “mostra el que fa un jove en una habitació rodejat per aparells tecnològics, a qui li passa una cosa que el farà reflexionar“.

El jove “està tancat entre quatre parets, igual que tots nosaltres amb la pandèmia”

Julio Gallo

“Error 404” va rebre uns quants premis al 2018. Va ser considerat el millor espectacle per a nens i nenes al Festival de Titelles de Torun, a Polònia. A més, va rebre el guardó a la millor direcció al Festival World Puppet Carnival de Rússia i el premi al Festival de Teatre de Titelles d’Albània.

La funció, recomanada a partir de 6 anys, es podrà veure aquest diumenge, 7 de febrer (17:30h) al Teatre de Lloret. El preu de les entrades és de 7 euros, amb l’opció d’adquirir el ‘pack’ familiar (cinc euros a partir de quatre entrades).

- Publicitat -

El + Vist

L’Escola de Gimnàstica Rítmica Lloret participarà en dos torneigs virtuals

Les noies d’individuals de base participaran al torneig del club Rítmica Vilablareix aquest dimecres; el conjunt infantil absolut participarà a un torneig de la Federació Basca de Rítmica de cara a divendres.

Oferir experiències per al turisme familiar, pot marcar la diferència a Lloret de Mar

Aquesta és una de les recomanacions que fa la consultora Castro a Lloret de Mar, per millorar la seva competitivitat amb el turisme familiar.

La vacunació a persones amb gran dependència comença aquest dimarts al CAP del Rieral

Des de l’atenció primària es contactarà via telefònica amb aquests usuaris per saber si volen rebre la vacuna. Un cop donin la seva conformitat, se’ls programarà per a la vacunació als diferents centres.