15.5 C
Lloret de Mar
Una de les noves 'illes' de la plaça Pere Torrent, renovada recentment (Ajuntament Lloret).

Unes lletres escultòriques amb el nom de Lloret cridaran l’atenció a la plaça Pere Torrent

També s'hi han de col·locar uns mosaics elaborats per Pilarín Bayés, artista molt vinculada amb Lloret, els quals mostraran Sa Caleta i el 's’amorra amorra'.

Una de les noves 'illes' de la plaça Pere Torrent, renovada recentment (Ajuntament Lloret).

Darreres Notícies

Unes lletres escultòriques on es llegirà Lloret i uns dibuixos de Pilarín Bayés sobre la vila. Aquests són els detalls que falten a la superfície de la plaça Pere Torrent, renovada recentment.

Segons el regidor d’Urbanisme, hi manquen quatre retocs. Els més visibles -i que s’han de col·locar durant els propers mesos- són uns mosaics elaborats per Pilarín Bayés, artista molt vinculada amb Lloret, els quals mostraran Sa Caleta i el ‘s’amorra amorra’.

Imatge de la plaça Pere Torrent, renovada.

A més, a sobre de la plaça també hi van unes escultures singulars, a les quals es llegirà el nom de Lloret. La voluntat és que es converteixin en un nou punt d’atracció turística. Albert Robert, regidor d’Urbanisme, assenyala que donaran un toc “alegre, diferencial” en aquest indret cèntric de la vila.

El consistori treballa amb el calendari de tenir aquests detalls col·locats com a molt tard la Setmana Santa de l’any que ve. Són declaracions recollides al programa ‘Sense pressa’, de Nova Ràdio Lloret.

spot_img

El + Vist