Divendres, 22 gener 2021
13.5 C
Lloret de Mar
Una de les noves 'illes' de la plaça Pere Torrent, renovada recentment (Ajuntament Lloret).

Unes lletres escultòriques amb el nom de Lloret cridaran l’atenció a la plaça Pere Torrent

També s'hi han de col·locar uns mosaics elaborats per Pilarín Bayés, artista molt vinculada amb Lloret, els quals mostraran Sa Caleta i el 's’amorra amorra'.

Una de les noves 'illes' de la plaça Pere Torrent, renovada recentment (Ajuntament Lloret).

Darreres Notícies

Jaume Dulsat censura el posicionament de Junts, a Tossa de Mar, davant la negativa de l’ampliació de la C32

El candidat al PdeCat per Girona i alcalde de Lloret considera que és "una incoherència i irresponsabilitat" girar l'esquena al projecte.

Que el passeig estigui obert als taxis o que hi neixi un carril bici, propostes per a la mobilitat a la zona

L'Ajuntament ja ha començat les reunions amb veïns, entitats i gremis per copsar l'opinió de tots els sectors sobre com ha de ser la mobilitat al passeig marítim.

Lloret en Comú reclama una solució per millorar l’estat dels antics apartaments Bravapark

La formació ha presentat una moció al ple de dilluns vinent per demanar al consistori que faci pressió a la propietat i que no descarti la possibilitat d'expropiar la finca.

L’Ajuntament ja ha fet el sorteig per conformar les meses electorals per si les eleccions es fan el 14F

Ahir a la tarda es tancava el termini per fer el sorteig, però les eleccions pengen d'un fil: entre avui i demà el TSJC ha de prendre una decisió.

L’Ajuntament ha lliurat 2.600 carnets MOLL al llarg del primer any de funcionament

Aquest carnet es va crear l'any passat perquè els veïns puguin visitar gratuïtament tots els equipaments del MOLL. L'Ajuntament valora positivament la demanda.

Unes lletres escultòriques on es llegirà Lloret i uns dibuixos de Pilarín Bayés sobre la vila. Aquests són els detalls que falten a la superfície de la plaça Pere Torrent, renovada recentment.

Segons el regidor d’Urbanisme, hi manquen quatre retocs. Els més visibles -i que s’han de col·locar durant els propers mesos- són uns mosaics elaborats per Pilarín Bayés, artista molt vinculada amb Lloret, els quals mostraran Sa Caleta i el ‘s’amorra amorra’.

Imatge de la plaça Pere Torrent, renovada.

A més, a sobre de la plaça també hi van unes escultures singulars, a les quals es llegirà el nom de Lloret. La voluntat és que es converteixin en un nou punt d’atracció turística. Albert Robert, regidor d’Urbanisme, assenyala que donaran un toc “alegre, diferencial” en aquest indret cèntric de la vila.

El consistori treballa amb el calendari de tenir aquests detalls col·locats com a molt tard la Setmana Santa de l’any que ve. Són declaracions recollides al programa ‘Sense pressa’, de Nova Ràdio Lloret.

- Publicitat -

El + Vist

Campanya de donació de sang a Lloret amb la col·laboració de la Immaculada Concepció

Els alumnes de 3r d'ESO han creat el lema 'A tu te'n sobra, a ells els en falta' i han fet els cartells i la difusió. La campanya es farà aquest dijous i divendres.

Lloret acull una campanya de reciclatge d’envasos al mercat setmanal del Rieral

És una iniciativa de l’Associació de Marxants de les Comarques de Girona i PIMEComerç Girona amb la col·laboració de l’Associació de Comerciants i l’Ajuntament de Lloret.

La sèrie ‘Vida perfecta’, on hi surt Paco Moreno, s’estrena als EUA amb HBO MAX

Paco Moreno, que acaba de rodar la segona temporada, destaca que VIDA PERFECTA és una "sèrie innovadora en el sentit que el 90% la conformen dones".