24.8 C
Lloret de Mar

‘Veneno’, el segon single de la cantant i influencer lloretenca Carla Frigola

La jove, de 18 anys, acumula més d'un milió de seguidors a Tik Tok i 255.000 a Instagram. Assegura que el nou videoclip és molt dinàmic i modern.

-

Només té 18 anys i ja acumula 255.000 seguidors a Instagram i més d’un milió a Tik Tok. Però la lloretenca Carla Frigola no es conforma només amb ser influencer, sinó que també vol triomfar en el món de la música, que és el que realment sempre l’ha apassionada. Per això acaba de publicar el seu segon single, Veneno.

Ella mateixa explica que és un videoclip molt dinàmic i modern per a una cançó que parla de l’amor i el pecat.

Carla Frigola ja va publicar un primer videoclip fa uns mesos, titulat Adentro, que assegura que va tenir molt bona rebuda. Tot i així, reconeix que és molt exigent amb tot el que fa i sempre vol millorar-se a ella mateixa. Sobre l’estil de la seva música, no li agrada etiquetar-se en un gènere concret i assegura que compon peces molt variades.

“La meva música no m’agradaria posar-la dins d’un sac. Sí que és veritat que de moment les dues cançons han estat bastant pop, però en un futur vindran coses bastant diferents i no vull quedar-me només en un gènere perquè m’agrada provar de tot”

Carla Frigola

Això sí, a l’hora de crear les cançons, tot i que ella n’és l’ànima, li agrada treballar en equip.

A Carla Frigola sempre, des de ben petita, li ha agradat molt la música, tant tocar instruments com cantar i composar. Ara comença la seva carrera musical com a professional, però la seva fama ja fa temps que creix. I és que la lloretenca sempre ha tingut molts seguidors a les xarxes socials i no para de créixer. Un dels secrets clau assegura que és la seva naturalitat.

“Sempre m’he estat currant molt el meu contingut i he estat jo mateixa sempre, mai no m’ha agradat penjar el que penjava l’altra gent. És com que intento demostrar a la gent que soc jo 100% i que penjo el que m’agrada”

Carla Frigola

Sobre els haters, és a dir, aquells que la critiquen per fer mal, reconeix que n’hi ha alguns, tot i que no els dona gaire importància perquè la majoria de persones que s’ha trobat són bones. A més, conserva les amistats de tota la vida i li costa obrir-se a nova gent, tot i que agraeix el bon to i els comentaris que li fan arribar els seus seguidors.

La publicació de les cançons Adentro i Veneno és l’inici d’una carrera que espera que sigui molt llarga i que combini música i moda, les seves dues passions. Ella mateixa afirma que té energia, ganes i idees per anys.

Totes dues cançons es poden escoltar a les principals plataformes digitals, com YouTube, Spotify o Apple Music. A més, la podeu seguir a través d’Instagram o Tik Tok, on mostra el nom artístic de Carla Frigo.

- Publicitat -