7 C
Lloret de Mar

1.800 persones es preveu que corrin a la Sansi Aran aquest diumenge

La cursa recapta diners per a la la investigació de l'AME. Amb la mateixa finalitat, diumenge al migdia, la Casa de Cúllar repartirà 'migas granaínas' a la font de la Kaikuta.

Presentació de la Sansi Aran
Presentació de la Sansi Aran

Darreres Notícies

1.800 persones s’espera que participin diumenge a la Sansi Aran, organitzada pel Club La Sansi amb l’objectiu de recaptar diners per a la lluita contra l’AME, l’Atròfia Muscular Espinal.

El president, José Luís Blanco, ha explicat que han superat les previsions i que, tot i que s’estan acabant les samarretes, si hi ha més demanda es donarà un dorsal perquè també s’hi pugui participar.

La sortida de la cursa, que es de tres quilòmetres que es pot fer corrent o caminant, serà a les dotze del migdia de diumenge des de les pistes d’atletisme.

I, una mica més tard, la Casa de Cúllar també se sumarà a la lluita contra l’AME amb les tradicionals migas granaínas. El president de l’entitat, Dani Torrente, ha explicat que en cuinaran unes 500 racions. Les migas es repartiran a la font de la Kaikuta, al Rieral i el preu serà de tres euros.

spot_img

El + Vist