11.2 C
Lloret de Mar
Un dels poetes més populars del s.XX

El Club Marina Casinet farà un homenatge a Miquel Martí i Pol

Un dels poetes més populars del s.XX

Darreres Notícies

Així ha estat la Festa de la Cultura Lloretenca més insòlita

La gala va incloure els premis que no es van poder donar el 2020 per la pandèmia.

Lloret de Mar informa prop de 100 empresaris sobre els fons europeus de recuperació postCovid

Amb la voluntat de treballar el sector públic i privat plegats, per poder obtenir una de les línies de subvenció per a destinacions madures.

La Biblioteca, El Puntet i Can Saragossa expedeixen un total de 356 IdCATs al mes de març

A l’Oficina d’Informació i Informació Ciutadana (OIAC) se n’han fet 1.319, per la qual cosa el total es situa en 1.675 expedicions d’IdCATs.

S’obren les inscripcions de la 5a Night Trail, prevista el 26 de juny a Lloret de Mar

La prova compta amb dues distàncies: 7 km, una modalitat apta per a tothom, i una altra de 16 km, més exigent.

Últimes places per al Torneig de Pàdel Renault, que espera reunir 80 parelles

La 1a edició de la competició -amb categoria masculina, feminina i mixta- l'organitza el Club Pàdel Lloret, amb la col·laboració de la Piscina els propers 21, 22 i 23 de maig.

El Club Marina Casinet fa un homenatge al poeta Miquel Martí i Pol aquest divendres. A la tarda inaugurarà una majòlica en el carrer del Sepulcre Romà que porta el seu nom i, al vespre, farà un recital de la seva poesia.

El president de l’entitat, Joan Domènech, argumenta que han volgut retre-li un homenatge coincidint amb el desè aniversari de la seva mort, tal com s’ha fet en diferents indrets de Catalunya. El recital anirà a càrrec del blanenc Salvador Roca.

A l’homenatge hi assistirà la vídua de Martí i Pol, Montserrat Sans, i, molt probablement, la Nina. La seva presència, segons Domènech, reforça l’acte, que recordarà l’afecte que desprenia el poeta.

Miquel Martí i Pol es considera un dels poetes catalans més populars del segle XX i l’autor d’un dels llibres poètics més venuts de la literatura catalana, Estimada Marta. Els seus poemes parlen de la vida interior, de la lluita contra un sistema que considera injust i de la batalla contra la malaltia que va patir durant més de trenta anys, l’esclerosi múltiple.

La inauguració de la majòlica al Sepulcre Romà es farà a les sis de la tarda, mentre que el recital començarà a les vuit del vespre a la seu del Club Marina Casinet.

- Publicitat -

El + Vist

Lloret impulsa un Pla de Sostenibilitat Turística per als propers 4 anys

L’alcalde, Jaume Dulsat, ha explicat que es tracta d’un projecte pioner, transversal, interdisciplinari i integrador, que té en compte tots els aspectes de Lloret de Mar, “com a destinació turística i també com a ciutat”.