8 C
Lloret de Mar

400 donants de sang i 237 de medul·la a la marató de divendres

Els organitzadors asseguren que la jornada va ser un èxit que va superar totes les expectatives.

Marató de Lloret
Marató de Lloret

Darreres Notícies

394 persones van donar sang divendres a la Marató de Lloret i 237 es van registrar com a donants de medul•la òssia. Els organitzadors asseguren que la jornada va ser un èxit que va superar totes les expectatives.

servicios profesionales jimenez

Caterine Verduin, la mare de la Yaiza, la nena de set anys de Lloret que necessita un trasplantament amb urgència de medul•la, està molt agraïda de la col•laboració dels lloretencs.

També estan molt agraïts des del Banc de Sang i Teixits, que esperaven recollir unes 250 bosses de sang. Així ho ha expressat Enric Fornells, que està molt content de la resposta de Lloret. Lamenta la situació que viuen la Yaiza i la seva família, però reconeix que el fet de buscar donants de medul•la va ajudar a incrementar les donacions de sang. Fornells també ha explicat que hi ha 37 persones que volien donar medul•la, però no podien donar sang, que se’ls extraurà el tubet per analitzar al llarg d’aquesta setmana.

També aquesta setmana, diumenge, es farà una festa al llarg de tot el dia a la plaça Pere Torrent amb l’objectiu de recaptar diners per a la Fundació Josep Carreras, que s’encarrega de gestionar les donacions de medul•la òssia. Serà de deu del matí a set de la tarda i hi haurà activitats molt variades, com balls, actuacions, jocs infantils, manualitats o sortejos.

spot_img

El + Vist