15.1 C
Lloret de Mar

‘Sonoritats’, un espectacle innovador de dansa

SONORITATS, l’últim espectacle de la companyia Camut Band, arriba aquest diumenge en el teatre de Lloret de Mar. La proposta és una recreació del món màgic dels ballarins, que es converteixen en músics gràcies als moviments que fan a dalt de l’escenari. De fet, porten micròfons enganxats a les sabates, que permeten escoltar en primer […]

Fotografia promocional de l'espectacle 'Sonoritats'
Fotografia promocional de l'espectacle 'Sonoritats'

Darreres Notícies

SONORITATS, l’últim espectacle de la companyia Camut Band, arriba aquest diumenge en el teatre de Lloret de Mar.

La proposta és una recreació del món màgic dels ballarins, que es converteixen en músics gràcies als moviments que fan a dalt de l’escenari. De fet, porten micròfons enganxats a les sabates, que permeten escoltar en primer terme el so del claqué. Lluís Méndez, coreògraf i un dels pares de la Camud Band, afegeix que “l’espectacle va més enllà gràcies a l’experimentació de sons”.

Amb SONORITATS, la Camut Band ha donat més protagonisme a la música, que combinada amb la percussió habitual, crea una sensació de màgia, que arriba fins i tot als més petits. De ben segur que el públic d’aquest diumenge seguirà amb els peus el ritme de l’espectacle. Humor, música en directe, coreografies “a capella” i participació de l’espectador. Tot això és SONORITATS, la proposta absolutament moderna de dansa que diumenge es representa en el teatre de Lloret. Serà aquest 16 de novembre, a partir de les 9 de la nit. Les entrades valen 10 euros.

Si això serà el cap de setmana, en el marc de la Festa Major de Sant Romà, aquest divendres s’inaugura a la capella dels Sants Metges una exposició. Rep homenatge al lloretenc Joan Sández, en el 50è aniversari de la seva mort. 

Va ser un home molt interessat en preservar el patrimoni local. Al llarg de la seva vida, va acumular un llegat important, part del qual es troba en un museu provisional que ha muntat l’associació RRALL. Les sigles volen dir Recull Rural i Artesà de Lloret. És el que s’ha encarregat de la restauració de les peces. El portaveu de l’entitat, Lluís Ferrer, explica que Joan Sández “era un manyà, treballava amb panys i claus, entre altres” .

L’exposició compta amb peces d’allò més diverses, de les que destaca una creu de terme feta de ferro. La col·lecció de Joan Sández, perfectament restaurada, s’exposada a partir de demà a la capella dels Sants Metges. Hi serà fins a finals de mes.

spot_img

El + Vist